Restaurant Scorpion

Restaurant Hunedoara, tradiţional românesc şi internaţional
Meniu
  • Acasă
  • Despre Noi
  • Evenimente
  • Meniu
    • Preparatul Casei
    • Antreuri
    • Supe si Ciorbe
    • Platouri Pentru Gurmanzi (2 persoane)
    • Preparate Vechi Traditionale
    • Preparate La Jar
    • Preparate Din Vita
    • Preparate Din Peste
  • Contact

Trilogie De Carne

5 martie 2017
| Niciun comentariu

Pulpa de pui, cotlet cu os, scarita, coaste de miel, cartofi natur si legume, gratinate cu sos barbeque si mujdei traditional

1.450g

  • Clic pentru a partaja pe Facebook(Se deschide în fereastră nouă)
  • Mai mult
  • Dă clic pentru partajare pe WhatsApp(Se deschide în fereastră nouă)
  • Clic pentru a partaja pe Twitter(Se deschide în fereastră nouă)
  • Clic pentru a partaja pe Pinterest(Se deschide în fereastră nouă)

Similare

Post navigation

← Platou Cald Brancovenesc
Antricot de vitel cu os →

Social Media

Cautare in site

Navigare

  • Acasa
  • Despre Noi
  • Meniu
  • Evenimente
  • Termeni si Condiții
  • Contact

Articole Recente

  • Bine ati venit la Scorpion Restaurant Hunedoara!
  • Prezentare restaurant
Scorpion Hunedoara
  • Bine ati venit la Scorpion Restaurant Hunedoara!
  • Prezentare restaurant
Pagini
  • Acasa
  • Despre Noi
  • Meniu
  • Evenimente
  • Termeni si Condiții
  • Contact
Locaţie
Contact

0254 714 511

info [at] restaurantscorpion [punct] ro

www.restaurantscorpion.ro

Bulevardul Dacia 6E, Hunedoara

© 2017 Restaurant Scorpion . Toate drepturile rezervate