Transport gratuit pentru clienții noi acum!

60ml / 2oz Masina FuelSaver Aditiv FuelTreatment Concentra Elimina Depunerile de Carbon Și de Fum Reduce Emisiile de Creștere

 0

45.42lei

Spălătorie Auto Și Întreținere

În stoc

Descrierea completă

Furnizor de cod: r101541

1. Produsul poate salva fuel_, elimina depunerile de carbon, pentru a îmbunătăți fuel_ putere, protejarea motorului, reduce emisiile și de a Proteja mediul.

În condiții normale, acesta va funcționa mai bine după două săptămâni de utilizare continuă.

2. Curățarea disperser poate fi integrat rapid în carbon rezervor pentru a îndeplini funcția de descompunere și de curățare, și descompus de carbon rezervor este dispersată în gaso_line pentru a arde împreună, economisirea energiei și protejarea mediului înconjurător.

3. Arderea ameliorator pot promova arderea completă de carbon și apă, pentru a îmbunătăți eficiența motorului, și de a menține puterea de puternică.

4. Acest produs poate pe deplin atomize fuel_, reduce fuel_ consum, și de a elimina dioxidul de carbon din suprafețele zonă de supapă și cilindru.

5. Se adaugă 1-2 sticle de 30-60 litri de gaso_line și două sticle de gaso_line de mai mult de 60 de litri.

Folosind prima sticla, carbon depozit se dizolvă și cade, amestec de fuel_ și depozite de carbon, iar motorul poate fi ușor zdruncinată.

Folosind 2-4 sticle, depunerile de carbon de curățare perioada de carbon depozit vor fi evacuate împreună cu vehiculul de evacuare, acesta poate fi simțit în mod clar că zgomotul motorului este semnificativ mai mic decât înainte.

Folosind 5-6 sticle, adânc de curățare și întreținere perioada de carbon acumulat în anul este curățat practic, motorul fuel_ rezervor poate simți buna funcționare, gaso_line poate fi complet ars, reduce fuel_ consum.

Nume: gaso_line aditiv

Dimensiune: 13*4,5 cm

Capacitate: 60ml/2oz

Culoare: albastru

Lista De Pachete

1*Gaso_line aditiv

Vezi mai multe detalii despre produs

1.Protejarea Motorului: Îmbunătățește calitatea ga_s prin adăugarea de puternic agenti de curatare care ajuta la lupta impotriva acumularea de carbon nociv, gumă de mestecat și lac depozite în fu_el sistem care poate reduce performanțele.

2.Curata Depunerile de Carbon: curățarea disperser poate fi integrat rapid în carbon rezervor pentru a îndeplini funcția de descompunere și de curățare, apoi descompus de carbon canistre sunt dispersate în gaso_line pentru a arde împreună, economisirea energiei și protejarea mediului înconjurător.

3.Menține Puternică Putere: ardere ameliorator de a promova carbon și apă completat de ardere, pentru a îmbunătăți eficiența motorului și mențină poziția de mare putere.

4.Funcție importantă: produsele Noastre cu principalele funcții pentru a inlatura depozitele, crește puterea, de a proteja buteliile, lubrifia masini pentru a reduce zgomotul, inhiba coroziunea, a restabili performanța și de a salva de gaze.

5.Reducerea Fu_el Consum: Acest produs poate pe deplin atomize Fu_el, reduce Fu_el consumul, si elimina dioxid de carbon în suprafață de supapă și cilindru.


Caietul de sarcini

  • Origine > China Continentală
  • Extern De Certificare De Testare > ce
  • Tip De Material > ABS

Recenzii (0)

Adauga comentariu