Transport gratuit pentru clienții noi acum!

Pentru Roborock S7 Maxv Ultra / S7 Pro Ultra Piese De Schimb Principale Perie Laterală Filtru Sac De Praf Mop

 0

157.75lei 204.87lei

Electrice Friteuze

În stoc

Descrierea completă

Furnizor de cod: r102453

Pentru Roborock S7 Maxv Ultra / S7 Pro Ultra Piese De Schimb Principale Perie Laterală Filtru Sac De Praf Mop

Nostru de piese de schimb kit-ul este perfect compatibil cu Xiaomi Mijia roborock S7 S7+ robot S7 MaxV, S7 MaxV Plus T7S T7S Plus și este un înlocuitor perfect pentru piese vechi pentru a păstra aspirator în stare bună de funcționare.

Principalele perie și perie laterală sunt fabricate din cauciuc de inalta calitate, care poate curăța cu ușurință etaj moloz și resturi și de a preveni parul de la obtinerea încurcat în aspirator; filtrul poate atrage cele mai multe dintre resturile și pete, și ultra-înaltă putere de curățare poate curata rapid podea; mop pad domeniile De aplicare sunt foarte largi și pot fi utilizate în pardoseli și covoare în diverse domenii.

Pentru a se asigura aspiratorul funcționează în mod eficient, este recomandat să înlocuiți piese la fiecare 3-6 luni.

Dacă primiți un îndoit sau curbate perie laterală din cauza problemelor în tranzit, pur și simplu scufunda în apă caldă timp de 15 secunde pentru a elimina.

Ușor de utilizat: Gratuit mâinile de complicat pașii de instalare.Nostru de înlocuire seturile de accesorii pentru a se potrivi aspirator și sunt ușor de instalat fără a fi nevoie de instrumente suplimentare.Spune la revedere de la alte inferior și nepotrivite piese de schimb, meriți ceva mai bun.

Culoare:Așa Cum Se Arată

Material:Plastic

Conținutul Pachetului:

2 * perie cu role

8 * perie laterală

8 * sac de praf

8 * Pânză Mop

8 * filtru

Doar cele de mai sus pachetul de conținut, alte produse nu sunt incluse.

Notă: reflexia Luminii și afișează diferite poate provoca culoarea elementului din imagine un pic diferite de cele reale.Măsurarea permis de eroare este +/- 1-3cm.


Caietul de sarcini

  • Origine > China Continentală

Recenzii (0)

Adauga comentariu