Transport gratuit pentru clienții noi acum!

Calendar De Birou 2024 Lunar Desktop 2024 Calendar Simplu Planificator Decorative Note Multifunctional Carton Calendar Ornamente

 0

48.03lei 70.60lei

Produse De Imprimare

În stoc

Descrierea completă

Furnizor de cod: r11899

Rămâi organizat cu calendar de birou cu un design simplu si cu economie de spațiu de dimensiune.Cu ușor de citit datele și spațiu amplu pentru autocolant adnotare, este perfect pentru orice birou.Face un mare cadou!

Caietul de sarcini:

Material: hârtie

Dimensiune: 22*25cm/8.6*9.8 în

Lista De Ambalare:

2024 Calendar De Birou*1

Vezi mai multe detalii despre produs

1.Făcute să dureze: Lăsați-vă în design artistic cu fiecare rândul său, de pe pagina de pe acest durabile 2024 calendar de birou.High-definition de imprimare de artă și autocolant adnotare opțiune pe carton alb face o potrivire perfecta pentru dvs. mijlocii birou sau de perete spațiu.

2.Inspirația artistică: Lăsați-vă în noua sursă de inspirație artistică în fiecare lună cu acest 2024 calendar de birou.Oferind un tablou unic de design, simplitate și creativitate va fermeca simturile cu amendă de arta.

3.Design Multi-scop: creșteți productivitatea cu 2024 Calendar de Birou!Țineți evidența de date importante, planul de programul dvs., și noteze note sau note după cum este necesar.Acest multifuncțional de predare calendar poate îndeplini diverse nevoi arătând data.

4.Aplicarea extensivă: Simplifica munca ta cu nostru 2024 calendar de birou.Acesta poate fi depozitat în desktop dulapuri sau de masă rafturile de cărți, eliberând spațiu valoros pentru muncă sau de studiu.Versatil design este perfect pentru acasa, locul de muncă, școală, și mai mult.

5.Potrivit pentru Cadou: Impresiona prietenii cu 2024 Calendar de Birou.Sale practice și frumos design este o expresie perfecta de gust și personalitate.Cu un unic și relativ tema, este perfect pentru orice ocazie sau sarbatoare a cadourilor.


Caietul de sarcini

  • Origine > China Continentală

Recenzii (0)

Adauga comentariu