Transport gratuit pentru clienții noi acum!

Catelus Caracatiță Pluș Animale De Companie Pisica De Pluș Consumabile Jucărie Respirabil Jucărie Interactiv Mestecați Jucării De Cainele De Companie Pentru Mediu Pui Mici

 0

45.28lei 90.56lei

Produse Pentru Animale De Companie

În stoc

Descrierea completă

Furnizor de cod: r141038

Cainele place să muște pentru a păstra de relaxare?Vrei pentru a face companie și de formare mai distractiv?Apoi, încercați noastre de caracatiță jucării câine!Aceste drăguț și jucării colorate sunt realizate din material moale plus cu puternice cusaturi pentru a rezista dinții câinelui.Au 6 picioare lungi care stimuleaza cainele dorința să atace și să se joace.Cainele tau se va bucura de se clatina si tremura aceste caracatiță jucării.

Caietul de sarcini:

Dimensiune: 40*12*CM/15.75*4.72*ÎN

Material: ananas catifea, latex, papusa bumbac

Potrivit pentru: mici, mijlocii și mari câini

Scena utilizare: interior sau exterior

Funcția: vocalizare, anti muste, anti-pull, de companie, de formare

Caracteristici: moale, durabil, ușor de curățat, mașină de spălat, multi-utilizare scenă

Instrucțiuni:

- Curățați în mod corespunzător jucării înainte de utilizare.

- Încurajarea câine juca și de formare pentru a evita oboseala excesivă.

- În timpul utilizării, să acorde o atenție pentru a verifica dacă jucăria este uzat sau rupt, și înlocuiți-l în timp.

- Curățarea regulată pentru a se asigura sănătatea și siguranța de câini.

Lista De Ambalare:

1*Caracatiță Plus De Câine Jucării

Vezi mai multe detalii despre produs

1.Design versatil: Această caracatiță plus de câine jucărie este conceput pentru a distra caine care sa scartaie capul si tentaculele.Aceasta ajută, de asemenea, cainele exercițiu și să se joace, eliberând surplusul de energie și de relaxare.

2.Reutilizabile Material: Aceasta jucarie de plus caracatita este mai gros și mai moale decât cele obișnuite, pentru că este făcută de super-tesatura moale si ananas bumbac.Cusătura este întărită pentru a crește numărul de mușcături și trage de la cainele tau.

3.Sănătate orală pentru Câini: caracatiță Nostru plus de câine jucării sprijin pe dinți de câine dvs. de bine.Cainii au o dorință naturală de a musca, mai ales după vârstei de 8 luni.Acesta este motivul pentru jucăriile noastre sunt moi și puternic, astfel încât câinele poate roade să se simtă relaxat.

4.Jucaus Jucarii: Aceste caracatiță plus de câine jucării sunt perfecte pentru interior sau exterior, stimularea interacțiunii între tine și câinele tău.Ele pot ajuta, de asemenea, cainele a construi încrederea, eliberare de energie, bucurați-vă singuri mai mult.

5.Frumos Cadou: Rasfata catelusul tau jucării teether cu această caracatiță plus de câine jucării.Ea are șase extra lungi picioare pe care le pot împiedica de mestecat pe lucrurile tale.Latex ochii pe octopus poate captiva atenția câinelui și îi îndeamnă să atace.


Caietul de sarcini

  • Tip > Câini
  • Este Dispozitiv Inteligent > no
  • Setați Tipul > no
  • Origine > China Continentală
  • Jucarii Tip > Jucării De Pluș

Recenzii (0)

Adauga comentariu