Transport gratuit pentru clienții noi acum!

Plastic Interactive Pet Feeder Jucărie Pisica Pisica Distrați-Vă Pentru Ore Bune Cadouri Mâncare De Pisici Minge Dozator

 0

8.39lei 13.99lei

Produse Pentru Animale De Companie

În stoc

Descrierea completă

Furnizor de cod: r141880

Descriere:

Joc interactiv: Păstrați prietenul tău cu blană distrați-vă pentru ore cu Pet Feeder Cat Jucărie, care combină alimentare și redare într-un singur.

Plastic : Proiectat cu material durabil și de lungă durată materiale, Pisica noastră Alimentare Jucarie Minge garantează ore de distracție fără usor de rupere sau uzură.

În condiții de siguranță Și Non-toxice: pisica Ta de sănătate și siguranță sunt prioritățile noastre de top.Pisica noastra a Trata Jucărie se face în condiții de siguranță și non-toxice, materiale, asigurându-vă că este sigur pentru animalele de companie iubit să se joace cu.

Sănătos Și Igienic: Cu noastre inovatoare Pisica Alimentator Jucărie, puteți oferi pisicii tale cu stimulare mentală în timp ce promovarea unor obiceiuri alimentare sănătoase.Se repartizează porții mici de mâncare ca pisica ta joacă, păstrarea dieta lor sub control.

Daruri bune: Dacă sunteți în căutarea pentru un cadou pentru un proprietar de pisica, Pisica noastră Alimentare Minge de Distribuitor este o alegere.Acesta combină funcționalitatea și de divertisment, făcându-l un cadou pentru orice ocazie

Caietul de sarcini:

Culoare: alb,roz.

Material: Plastic.

Dimensiune: Aprox 5*7cm/1.97*2.76 inch.

Notă:

Acolo ar putea fi un pic de culoare distorsiunile datorate de calculator diferite rezoluții.

Ar putea fi o ușoară erorilor datorate de mână diferite de măsurare.

Pachetul Include:

1 Pisica Alimentator Jucărie


Caietul de sarcini

  • Origine > China Continentală
  • Este Dispozitiv Inteligent > no
  • Material > Plastic
  • Nume De Brand > elenxs
  • Jucarii Tip > Bile
  • CN > Guangdong

Recenzii (0)

Adauga comentariu