Transport gratuit pentru clienții noi acum!

Plus De Câine Scartaie Mingea Musca Rezistent Bouncy Eliberare De Energie Dinți De Curățare A Juca Jucărie De Câine De Mare De Câini De Talie Medie Animale De Companie Mingea Jucărie

 0

44.24lei 88.47lei

Produse Pentru Animale De Companie

În stoc

Descrierea completă

Furnizor de cod: r145431

Acest caine scartaie mingea este acoperit în naturala material de bumbac, atragerea de câini și stimulându-le curiozitatea.Preveni cainele de la obtinerea plictisit în timp ce menținându-le distra de ore.În Plus, este ușor de curățat!Un must-have pentru orice proprietar de câine.

Caietul de sarcini:

A: 15cm/5.91 inch

B:17cm/6.69 inch

C:14cm/5.51 cm

D:14cm/5.51 cm

Material: stofa/cauciuc

Pachet De Listă:

Câinele scartaie mingea*1

Vezi mai multe detalii despre produs

1.Material de încredere: Strâns întrețesute de cauciuc de inalta calitate si naturale, bumbac de acoperire a face acest câine scartaie mingea o jucărie în condiții de siguranță pentru animalele de companie.Îndura mestecat prelungit și aspră a juca în timp ce furnizarea de distracție exercițiu.Cainele tau va iubi această durată de jucărie!

2.Animal Perfect Design: Lasa prietenul tău cu blană avea o explozie cu câinele nostru scartaie mingea cu o bestie drăguț de design!Această jucărie amuzant va ține câinele tău distra și angajat în fiecare zi, ceea ce face joaca mai placuta pentru amandoi.Pregateste-te pentru unele coada-datul de acțiune!

3.Tren Dvs. de Câine e Sniffer: Roll tratează în acest caine scartaie mingea pentru a ajuta la îmbunătățirea pup mirosul și ascultare - fără comportament distructiv.Încuraja agilitate, reduce stresul, și pentru a preveni plictiseala pentru o mai fericit si mai sanatos.pup.Începe de formare inteligent, nu mai greu.

4.Mare Jucărie de Învățământ: Acest caine scartaie mingea încurajează natural de căutare a hranei abilitățile, crește câine juca interes, și stimulează curiozitatea.Este o mare jucărie de învățământ, care pot fi, de asemenea, folosit ca un câine alimentare jucarie.

5.Ușor de Curățat: Nu este nevoie să vă faceți griji despre murdăria și petele de pe cainele tau jucaria preferata.Pur și simplu pune câinele jucărie și un pic de detergent în mașina de spălat sau se spală de mână, iar acesta va fi la fel de bun ca noi.


Caietul de sarcini

  • Tip > Câini
  • Este Dispozitiv Inteligent > no
  • Jucarii Tip > Jucării De Pluș
  • Origine > China Continentală
  • Material > Cauciuc

Recenzii (0)

Adauga comentariu