Transport gratuit pentru clienții noi acum!

Detaliază Perie Set 3pcs Multi-Scop de Auto Interior Perie de Curățare Ultra Moale Detaliu Perii Pentru Curatare Jante de Interior

 0

32.72lei 40.92lei

Spălătorie Auto Și Întreținere

În stoc

Descrierea completă

Furnizor de cod: r147429

Descriere:

Există 3 dimensiuni diferite de perii în acest set, puteți alege în funcție de nevoile dumneavoastră.

Aceasta perie poate fi folosit pentru a curăța greu accesibile locuri pentru anvelope, cum ar fi tabloul de bord jante, grile, guri de aer, scaune de piele și alte delicate locuri, și poate fi folosit pentru interior si exterior părți ale mașinii.

Caracteristici:

Material mâner: PP material Perie material: machiaj de mătase

culoare: gri

Avantaje: dimensiuni Diferite pot fi selectate în funcție de mărimea diferenței, a face curățarea mai ușoară

Utilizări: curatare interior, corpul de curățare, etc.

Lista:

1SET*Detaliază Set Perie(3pcs/set)

Vezi mai multe detalii despre produs

1.【Prindere confortabilă】mâner perie este fabricat de înaltă calitate PP, suprafața netedă asigură o prindere confortabilă și stabilă, și designul ergonomic reduce oboseala utilizatorului.

2.【Ușor să Utilizați】Această mașină interior detaliază perie cu un mâner lung este foarte confortabil să dețină și să folosească, și designul ergonomic reduce oboseala utilizatorului.

3.【Ușor Pentru a Stoca】indiferent de câte ori îl folosiți, automat detaliază perie nu va dispărea și lăsa peri.Nu există nici un miros după utilizare, și hangable gaură pot fi folosite pentru uscare și depozitare.Fiecare masina detaliază perie are o serie de marcaje de pe mâner pentru a reprezenta diferite dimensiuni.

4.【Dure și Durabile】Nostru vieri peri detaliu perii păstrați masina ta e de sosire în condiții de siguranță.Calitate slabă perii realizate din pp au potențialul de a zgâria și deteriora vopseaua.

5.【Funcții Multiple】Profund curata greu-la-ajunge la suprafețele interioare.Pentru cei din greu-la-ajunge la spații interioare și sensibile suprafețele interioare, o detaliază perie poate fi folosit.Mare pentru uscat praf sau adăugarea de curățare spray pentru curatare profunda, detalii de aerisire, titularii de ceașcă, de piele și mai mult.


Caietul de sarcini

  • Articol Greutate > 200g
  • Articol Diametru > 0.00inch
  • Caracteristici Speciale > Curatare Interior, Corpul De Curățare
  • Lățime Produs > 8cm
  • Origine > China Continentală
  • Tip De Material > Plastic
  • Înălțime Element > 3cm
  • Element De Lungime > 15cm

Recenzii (0)

Adauga comentariu