Transport gratuit pentru clienții noi acum!

2X 3 Dimensiune Oi Păr Merluciu Perie de Bambus Mâner Perie Moale de Latex Vopsea Perie Pentru Ceramica Pictura Desen Elaborarea

 0

66.33lei 103.65lei

Artă

În stoc

Descrierea completă

Furnizor de cod: r15187

2X 3 Dimensiune Oi Păr Merluciu Perie de Bambus Mâner Perie Moale de Latex Vopsea Perie Pentru Ceramica Pictura Desen Elaborarea

3 Dimensiuni Diferite: aproximativ 10,5 cm/ 4.15 inch, 13.3 cm/ 5.26 inch, 16.2 cm/ 6.38 inch wide.Bună selecție de dimensiuni asortate.Plat merluciu perii sunt larg perii, Perfect pentru aplicarea mass-media de peste zone mari, pentru spălare, calibrare, lipire și mai mult.

Calitate Premium: Perie mâner robust de bambus, bambus mâner robust asigura un echilibru aderenta si un control excelent.Mâner plat oferă un control excelent, potrivit pentru a lucra cu proiecte de artă și artizanat.

Ușor de Utilizat: perie indeparteaza creion colorat firimituri rapid și ușor, fără pete de hârtie.Este, de asemenea, ușor de curățat cu apă și săpun și se usucă rapid.

Profesionale Vopsea de Arta Merluciu Perii: este marimea perfecta pentru a rapid și uniform acoperiți bucată.Instrument minunat pentru a lucra cu oriental ziare și alte proiecte de artă și artizanat.

Aplicarea pe scară largă: instrument Minunat pentru a lucra cu cuptor se spală, oriental acte, spălare, calibrare, lipire, îndepărtare praf, olărit, pictură, ceramică glazuri, acuarele, alte proiecte de artă și artizanat.

culoare: așa cum se arată

Material: Bambus

Conținutul Pachetului:

2 x Oile de Păr Merluciu Perie

Doar cele de mai sus pachetul de conținut, alte produse nu sunt incluse.

Notă: reflexia Luminii și afișează diferite poate provoca culoarea elementului din imagine un pic diferite de cele reale.Măsurarea permis de eroare este +/- 1-3cm.


Caietul de sarcini

  • Origine > China Continentală

Recenzii (0)

Adauga comentariu