Transport gratuit pentru clienții noi acum!

Silent Baschet Baschet Hoop Rim De Interior, Montare Pe Perete Cu Net Draperii Scopul De Baschet Hoop Net De Baschet Usa De Perete Montat

 0

27.03lei 38.64lei

Sporturi De Echipa

În stoc

Descrierea completă

Furnizor de cod: r15527

În căutarea pentru un coș de baschet de înlocuire care vă permite de a practica dribling la domiciliu, fără a deranja pe nimeni?Noastre de absorbție a șocurilor rim este ușor de a găsi și stoca, menținând în același timp de încredere saritura.Perfect pentru ziua de nastere favoruri de partid, e un mare plus pentru orice iubitor de baschet de colectare.

Caietul de sarcini:

Produs material: spuma PU

Produs greutate: 300g

Dimensiune produs:

Nr. 7 minge cu diametrul de 24CM/9.45 cm

coș diametru: 34CM/13.39 cm

Lista De Pachete:

Cos De Baschet*1

Sac De Plasă*1

Vezi mai multe detalii despre produs

1.Strecura În: Ridica abilitățile dumneavoastră de baschet acasă oricând cu acest rim, care vă permite de a practica dribling fără a deranja pe nimeni.Include un silent baschet perfect pentru utilizarea în interior pe covoare sau podele din lemn masiv.Bucurați-vă de perturbare-training gratuit și de a prospera în jocul tău.

2.Șoc-absorbant rim: Acest coș de baschet are excelente proprietăți de absorbție a șocurilor, care pot reduce puternic impact și de a proteja incheieturile si articulatiile.Acesta este conceput pentru a rezista la jocuri intense și de a oferi o buna saritura.

3.Rapid și Convenabil: Bucurați-vă de hassle-free jocuri de baschet cu nostru de ușor de la fața locului și a stoca coșurile de Baschet.Caracteristici culori luminoase și un design pliabil, care îl face ușor pentru a găsi și stoca, economisind timp și spațiu.

4.Se simte Confortabil: Experimenta o schimbare de joc diferența cu coșurile de baschet.Realizat dintr-un PU material de spuma, se oferă un confort de neegalat și viguros capacitatea.Mai mult decât atât, textura sa moale asigură o aderență excelentă pentru un control mai bun.

5.Gama larga de Aplicare: acest coș de baschet este completarea perfectă pentru colectare de jucării pentru saci goody, ziua favoruri de partid, și mai mult.Copiii vor iubi joc cu ea pentru ore în șir!Mare pentru vrac jucării pentru premii și carnaval cadouri.


Caietul de sarcini

  • Origine > China Continentală

Recenzii (0)

Adauga comentariu