Transport gratuit pentru clienții noi acum!

2024 Calendar de Birou Cu Baza de Flori Mici Calendar de Birou MDF 2024 Birou Calendar Planner, Birou Planificator

 0

34.04lei 45.42lei

Produse De Imprimare

În stoc

Descrierea completă

Furnizor de cod: r15703

Am conceput acest calendar de birou cu ajutorul premium MDF materiale pentru a se asigura că durează pe tot parcursul anului. 4inch x 8inch portabil dimensiune.Cu a adoptat "demontabile design", poți scoate în fiecare lună din calendar separat pentru a lua notițe în mod convenabil.

Nostru Bloomy Flori Calendar de Birou caracteristici uimitoare de design floral pentru fiecare lună a anului.Bucurați-vă de frumusețea de flori infloreste ca să planificați și organizați-vă programul.

Design creativ face vaza-cum ar fi 2024 calendar de birou vibrante.În fiecare lună, oferă distracție și o varietate de model artistic, care încântă viața ta.

Este nu numai un minunat calendar de birou, dar, de asemenea, un planificator program și a memorandumului.Spate de pe desktop calendar are suficient spațiu pentru datele importante și memento-uri scrise.Paginile sunt durabile, iar design-ul este rezistent la uzură și lacrimă.

În căutarea pentru un cadou?Cu o puternică bază de lemn și de hârtie premium, minunat în picioare calendar face casa ta și de birou plin de har.E un cadou minunat pentru oricine.

Culoare:Așa Cum Se Arată

Material:MDF

Conținutul Pachetului:

1 x 2024 Calendar de Birou

Doar cele de mai sus pachetul de conținut, alte produse nu sunt incluse.

Notă: reflexia Luminii și afișează diferite poate provoca culoarea elementului din imagine un pic diferite de cele reale.Măsurarea permis de eroare este +/- 1-3cm.


Caietul de sarcini

  • Origine > China Continentală

Recenzii (0)

Adauga comentariu