Transport gratuit pentru clienții noi acum!

Lichid Manometru din Otel Inoxidabil Universal Auto cu Ecartament de 1/8NPT 3/8NPT 0-15psi Precise Interior Accesorii Auto Tester Pentru

 0

43.72lei 69.37lei

Industria De Automobile Și Motociclete

În stoc

Descrierea completă

Furnizor de cod: r165120

Mașina noastră lichid ecartament este un top al liniei de produse pentru camioane, realizate din materiale superioare care garantează durabilitate și longevitate.Se poate adapta la nevoile diferite modele ușor și este foarte convenabil de a folosi.Adoptă un pointer de design pentru ușor și citiri precise.

Caietul de sarcini:

Denumire Produs: Lichid Manometru

Produs Material: otel Inoxidabil

Produs De Culoare: Argint

Greutate brută: Aproximativ 130g

Lista De Ambalare:

1 x Lichid Manometru + 1 x material curea + 1 x cheie + 1 x șurub

Note:

Datorită efectelor de iluminare și unghiuri, poate exista o diferență de culoare în produs, vă rugăm să înțelegeți.

Datorită măsurare manual, nu poate fi o eroare în dimensiune produs.

Vezi mai multe detalii despre produs

1.Utilizate pe scară largă: Permite măsurarea cu precizie de 0-15psi pe o gamă largă de autovehicule, ideal pentru pasionatii auto în căutarea pentru un instrument multifuncțional pentru a se potrivi lor diverse modificarea cerințelor.

2.Durabil și Rezistent la Uzură: Realizate din oțel inoxidabil superioare material, acest lichid manometru a trecut stricte de control al calității testelor și poate rezista la presiune ridicată și condiții de temperatură.

3.Instalare rapidă: Cu 1/8NPT și 3/8NPT conectori, acest lichid manometru poate fi ușor de instalat și demontat.Designul său flexibil să satisfacă nevoile diferite de modele diferite, asigurându-se ușor și conexiune fără sudură.

4.Precizie de încredere: lichid Noastra manometru oferă citiri precise, asigurarea unor condiții sigure și practice de exploatare auto cu date exacte vă puteți baza pe.Un instrument de mare.

5.Spori de Monitorizare a Presiunii: Acest lichid manometru îmbunătățește calitatea masinii tale interioare prin adoptarea unui elegant indicatorul de design.Precizia de monitorizare asigură vehiculul dumneavoastră este întotdeauna performante la niveluri optime, adăugând practic și frumusețea la tabloul de bord.


Caietul de sarcini

  • Tipul De Semnal > Semnal De Frecvență
  • Origine > China Continentală
  • Stil > Capacitate Tip
  • Tip > Admisie Aer Senzor De Presiune

Recenzii (0)

Adauga comentariu