Transport gratuit pentru clienții noi acum!

Mere Selector De Cules Fructe Instrumente Ușoare De Fructe, Prinzător De Îngrijire Copac Instrument De Cap Coș Portabil Util Grădinărit Cules De Instrumente

 0

36.70lei 73.40lei

Home & Garden

În stoc

Descrierea completă

Furnizor de cod: r22297

Descriere:

Coșul este suficient de mare pentru a organiza mai multe fructe în același timp.Și puteți aduce propriul pol să se conecteze la selector, ceea ce face mai ușor pentru a ridica de fructe, fără a urca o scară.

Caracteristici:

1. Robust și Durabil: De culegător de fructe este fabricat din metal de înaltă calitate și este suficient de rezistent pentru a rezista o perioadă lungă de timp.Geanta este confectionata din bumbac pur, care este foarte moale.

2. Economisi Timp și Efort: Un culegător de fructe este un instrument foarte util.Fructele pot fi culese fără a urca o scara, ceea ce înseamnă că fructele recoltate nu va cădea la pământ.

3. Bucurați-vă de Cules Fructe: Acest culegător de fructe vine cu un sac și este bine făcut.Inelul de dinți va taie fructele și să-l picătură în sac, apoi le colecta.

Caietul de sarcini:

Nume: Culegător De Fructe

Material: metal si bumbac

Culoare: argintiu

Se potrivesc pentru: casa, livada, parcare, ferma, gradina, etc.

Se aplică pentru: piersici, pere, portocale, etc.

Diametru: aproximativ 15 cm / 5.91"

Geanta adâncime: aproximativ 20cm / 7.87 "

Lista De Ambalare:

1 x Culegător de Fructe

Note:

Datorită efectelor de iluminare și unghiuri, există o diferență de culoare în produs, vă rugăm să înțelegeți.

Datorită măsurare manual, nu există toleranță în dimensiune produs.

Vezi mai multe detalii despre produs

1.Robust și Durabil: De culegător de fructe este fabricat din metal de înaltă calitate și este suficient de rezistent pentru a rezista o perioadă lungă de timp.Geanta este confectionata din bumbac pur, care este foarte moale și poate fi folosit pentru o perioadă lungă de timp.

2.Ușor de Utilizat: Nostru culegător de fructe are un design suplu și ușor astfel încât să puteți folosi cu ușurință.Se poate alege fructe fără alpinism scări și deteriorarea copaci și fructe, făcându-l un instrument de mare pentru livada de muncitori.

3.Ușor de Recoltare: La cules de fructe capul coș are dinti de metal care se poate rupe tulpinile de bine fără să-ți rănești fructe.Este foarte ușor de utilizat.Fructe bune este ușor de a recolta și foarte durabil.

4.Detalii produs: Acest culegător de fructe de măsuri cu privire la 14cm / 5.51 în diametru și cântărește aproximativ 0,35 kg / 160g.Geanta este de aproximativ 20 cm / 7.8 în adânc.Distanța dintre fiecare dinte de metal este de aproximativ 1,5 cm / 0,59 in.

5.Vă rugăm să Rețineți: Această culegător de fructe este potrivit doar pentru fructe mici, cum ar fi mere, citrice , piersici, etc. Nu este potrivit pentru fructe mari.Acesta este un ideal instrument de grădinărit pentru case, livezi, parcuri, ferme, grădini, și mai mult.


Caietul de sarcini

  • Origine > China Continentală

Recenzii (0)

Adauga comentariu