Transport gratuit pentru clienții noi acum!

Accesorii & Piese 150Ml Bust Cupa De Vacuum Terapie Marirea Sanilor Fundul Accesoriu Pompă de Vibrații Foton Masaj Facial B

 0

591.96lei 778.86lei

De Îngrijire A Pielii Instrument

În stoc

Descrierea completă

Furnizor de cod: r24200

32 cupe Mamelonului se Întinde de Ridicare a Sânilor Fundul Extindere

Vid Pompă De Aspirație

Descriere

Vacuumul fizic pentru muschii pieptului, de a promova circulația sângelui, direct de la sân burete pentru a extinde și de a genera noi celule, astfel încât sânii mici plană verticală plinătatea într-un timp scurt.Rezolva marimi, retracția mamelonului, relaxare, etc. sag.Piept de dispozitive utilizate în mod obișnuit, poate promova circulația sângelui matern, hernie, și laptele matern au un rol preventiv în alte boli.Consolidarea curbe de femei estetic, se adaugă un farmec feminin.Este nevoie de femei moderne de moda de sănătate de fitness .

Principiul tratamentului de terapie vid mașină

Mecanice de masaj vacuum afectează celulele de grăsime, țesut conjunctiv, vasculare și limfatice mai eficient decât orice alt manual massage.By aplicarea de aspirație, celulele de tesut adipos perturbată și, ulterior, sunt spălate prin intermediul sistemului limfatic.

Tratamentul este destul de plăcut și cererea se bazează pe sensibilitatea individuală și starea pielii.Pielea este absorbit sub presiune în două role în mișcare.

Durata tratamentului de o parte a corpului variază de la 20 la 40 de minute.Este recomandabil a se aplica ulterior un organism special de folie și finalizarea tratamentului în formă de mecanică drenaj limfatic (Pneuven).

Acest dispozitiv poate fi aplicat pe scară largă datorită sistemului său de schimbabil de aspirație capete și baloane.Domeniul său de aplicare include îndepărtarea bagsunder ochii, bărbia dublă, consolidarea dezumflat pielii.

Ca urmare, pielea ta va fi mai moale, mai stricte și mai flexibil, celulita va fi redus, liposuctie legate de lovituri și adeziuni netezite, corpul tau va fi remodelat și corpul volumul va fi redus.

FAQ

1. Ai vreo garanție?

Da, avem.Ani garanție pe mașina gazdă este dat.Trei luni gratuite de garanție de înlocuire pentru mânere, tratament capete, și părți

2. Cum e după-vânzare de servicii?

Avem o tehnologie profesională de echipa de sprijin pentru servicii în timp util.Puteți obține ajutorul de care aveți nevoie în timp, prin telefon, webcam, chat on-line (Google talk, Facebook, Skype).Vă rugăm să ne contactați, odată ce masina are vreo problema.Cele mai bune servicii vor fi oferite.

3. Ce certificare ai?

Toate mașinile noastre au MARCAJUL de certificare care asigură calitatea și siguranța.Mașinile noastre sunt sub stricta de management al calității pentru a asigura o bună calitate.Pentru că noi înțelegem pe deplin că acesta va fi un necaz mare, dacă mașina avea nici o problemă în timpul de lucru la dincolo de ocean.

4. Vei învăța cum să folosească mașina?

Da, putem oferi un manual de utilizare complet și utilizarea video pentru instruire și de aplicare.Și 24/7 on-line servicii de consultant asigura că orice problemă și ori de câte ori te întâlnesc, puteți rezolva cu ușurință.Este ușor de operat de către oricine cu instrucțiunile.

5. Cât despre transport?

Aparatul va fi livrat în termen de 2-3 zile după primirea de plată.

6. De ce să ne alegeți pe noi?

Puternic fabrica, oferindu-preț competitiv și cele mai bune tehnologii de sprijin

10 ani de experiență în producerea de frumusete de masina, puternic R&D

1 ani-garanție și 7x24 online servicii post-vânzare

Certificare CE, cheia pentru tine de a utiliza în mod legal și vândă mașina

Diversitatea de servicii personalizate, puternic OEM & ODMcapability disponibile

Servicii post-vânzare

Pentru aceste produse au manual de utilizare, putem trimis video la tine, dacă ai nevoie,Asigurați-vă că poate funcționa mai bine.Dacă aveți orice întrebări, puteți lăsa un mesaj, vă vom răspunde la tine cât mai curând posibil!


Caietul de sarcini

  • Cerere > Comerciale Și Utilizarea Acasă
  • Descrierea > Accesorii & Piese
  • După-Servicii post-vânzare > Video suport tehnic, Suport on-line
  • Certificare > CE ROȘ TUV
  • Garanție > 2 Ani Garanție
  • Numărul de Bucăți > O Unitate
  • Caracteristică > Confort
  • Origine > China Continentală
  • Nume De Brand > beir
  • Folosit Pentru > Multi-Funcțional De Echipamente De Frumusete
  • Tip > Piese/Filială
  • Stil > Portabil
  • Locul De Origine > BEIJING, China

Recenzii (0)

Adauga comentariu