Transport gratuit pentru clienții noi acum!

Pantofi Whitenings Curat Strălucire Multifunctional Crema Poloneză Pentru Adidasi Whitenings Gel Pentru Îndepărtarea Petelor Kit De Curățare

 0

13.18lei 18.82lei

Spălătorie Auto Și Întreținere

În stoc

Descrierea completă

Furnizor de cod: r244800

Revigora pantofii murdari cu pantof de tenis curat.Nostru blând, sigure și durabile formula profund pătrunde pantofi suprafețele de a elimina urme inestetice cauzate de murdărie, iarbă și pete.Pantofi va arata ca nou.Potrivit pentru toate pantofi de sport, pantofi de panza, pungi de piele, și interioare auto.

Caietul de sarcini:

Tip de element: pantof curat

Capacitate: 100ml/3.4 uncii de lichid

Termen de valabilitate: 3 ani

Funcția: Curățare, whitenings

Potrivit pentru: pantofi de sport, pantofi de tenis, gimnastica pantofi, pantofi de pânză, etc.

Lista De Produse:

Alb Adidas Curat *1

Vezi mai multe detalii despre produs

1.Pantofi arata noul rapid: Cu adaos de îndepărtare a petelor, acest Whitenings pantofi cleaner poate elimina cu ușurință murdăria și petele, să-ți lași pantofii la fel de curat ca nou.

2.Îndepărtarea eficientă a Petelor: alb pantofi cleaner indeparteaza eficient petele cu waterless agenți de curățare care pătrund adânc în pantof suprafețe și în mod activ se dizolva mizeria si murdaria.

3.Formula blanda: Nostru puternic formulă ușor și în condiții de siguranță elimină murdăria și petele de pantofi albi, restaurarea lor original umbră în doar un minut, fără a provoca orice daune la pantofi sau mâinile.

4.Convenabil de a Folosi: Elimina petele inestetice cauzate de murdărie, iarbă, și marchează cu usurinta cu ajutorul nostru pantof alb curat.Efort se aplică pata remover direct pe pantofi cu burete, se deplasează ușor înainte și înapoi pentru o eficientă pata

5.O gamă largă de Aplicații: a Face dvs. de călătorie pantofi, pantofi de piele, și mici, albe, pantofi arata din nou cu usurinta.Acest lucru la îndemână curat efort funcționează pe pantofi de sport, pantofi de panza, pungi de piele, interioare auto, și mai mult.Pur și simplu pulverizați și ștergeți pentru un finisaj lucios pe-the-go.


Caietul de sarcini

  • Origine > China Continentală
  • Numărul De Model > Foam Cleaner
  • Caracteristici Speciale > Pantof Unghii
  • Extern De Certificare De Testare > ce
  • Element De Volum > Curățare detergent

Recenzii (0)

Adauga comentariu