Transport gratuit pentru clienții noi acum!

Shredder Mingea Pentru Pasari De Colivie Accesorii Papagal Jucării Naturale Pasăre De Căutare A Hranei Mestecați Jucării Cu Cârlig Pentru Coarda De Bungee Jucărie Castron Design

 0

26.17lei 52.30lei

Produse Pentru Animale De Companie

În stoc

Descrierea completă

Furnizor de cod: r283320

Aceste papagal pasăre jucăriile sunt concepute pentru a menține păsările de companie activă și sănătoasă.Acestea pot fi agățate pe cuști, stalpi, sau oriunde doriți.Acestea sunt realizate din materiale de securitate, care este durabil și în condiții de siguranță.Ele oferă o distracție și provocator mediu pentru păsări pentru a urca și de a explora.Ele sunt, de asemenea, partenerul perfect pentru păsări, deoarece acestea pot stimula curiozitatea și inteligența.Aceste jucarii sunt potrivite pentru papagali si alte pasari mici.

Produs material: iarba de coji de porumb rafie

Produs ambalare: sac de OPP

Dimensiune produs: 10*26cm

Produs de culoare: aleatoare

Notificare:

Din cauza de iluminare diferite și setările de ecran, element de culoare pot fi ușor diferite de imagine.

Din diferite manuale de măsurare, vă rugăm să permiteți-1-2cm diferență în dimensiune.

Lista:

1*pasăre de mestecat jucării

Vezi mai multe detalii despre produs

1.Cârlig de Metal pentru plasarea flexibilă: Această pasăre guma de jucărie are un cârlig de metal, care vă permite să-l loc pe cuști, stalpi sau alte locuri cu ușurință și viteză, economisind timp și hassle.De asemenea, puteți comuta poziția oricând să ofere pasăre-un peisaj diferit.

2.Igiena orală și cioc exercițiu: Această jucărie este un mod natural și distractiv pentru păsări pentru a avea grijă de sănătatea orală, deoarece acestea pot mesteca și a rupe în bucăți de lemn și sisal frânghie.Ei pot lucra, de asemenea, ciocurile lor, care este vital pentru bunăstarea lor.

3.Material Natural: Această jucărie este alcatuita din iarba, coji de porumb și de rafie, care sunt în condiții de siguranță și eco-friendly materiale care pasăre dumneavoastră va iubi pentru a mesteca și de a explora.

4.Bun pentru Păsări de Sănătate Fizică și Mentală: De alpinism și explorare astea colorate de mestecat jucării, animalele de companie păsări pot să-și exercite muschii, ascuți ciocurile lor, și de a stimula creierul lor, reducand plictiseala și singurătatea.

5.Pasăre cadou: Ei, de asemenea, le ajuta sa se mentina ciocurile lor și unghiile în formă bună.Potrivit pentru conure, , canar, papagal, papagal, canar si alte pasari mici, aceste jucării sunt partenerul perfect pentru păsări.


Caietul de sarcini

  • Origine > China Continentală
  • Material > Poliester

Recenzii (0)

Adauga comentariu