Transport gratuit pentru clienții noi acum!

3 Etapa Filtru Acvariu Acvariu Rezervor De Pește Filtru Cu Admisie Evacuare Supape Multi Filtrare Turtle Rezervor Cu O Puternică Aspirație Cupe

 0

92.50lei 185.01lei

Produse Pentru Animale De Companie

În stoc

Descrierea completă

Furnizor de cod: r298505

Descriere:

3 Etapa Filtru Acvariu poate filtra mai multe filtre, purifica apa în mod eficient, cultiva ecosistemelor, și de a proteja calitatea apei și starea de sănătate.Acesta poate fi folosit separat cu pompe submersibile sau cu filtru baril în exteriorul cilindrului.

Caietul de sarcini:

Nume produs: 3 Etapa Filtru Acvariu

Material: PP

Greutate: aproximativ 850 g

Lista De Ambalare:

3 Etapa Acvariu Filtru * 1

Notă:

Din cauza de iluminare diferite și setările de ecran, element culorile pot varia ușor de la imagini.

Din cauza diferenței de măsurare manual, vă rugăm să permiteți un 1-2cm diferență în dimensiune.

Vezi mai multe detalii despre produs

1.[ Înaltă Eficiență Purificare ] Acesta poate fi folosit separat cu pompe submersibile sau cu filtru baril în exteriorul cilindrului. 3 Etapa Filtru Acvariu poate cultiva ecosistem și de a proteja calitatea apei.

2.[ Multiple de Filtrare ] Acesta poate fi folosit separat cu pompe submersibile sau cu filtru baril în exteriorul cilindrului. 3 Etapa Filtru Acvariu poate fi folosit pentru multiple de filtrare și de înaltă eficiență de purificare a apei.

3.[ Material inodor ] Utilizarea sănătos și în condiții de siguranță a materiilor prime.Multi Etapă Filtru Acvariu este sigur de folosit și conține nici un miros.Este puternic, dificil de a sparge, stabilă și de lungă durată.

4.[ Măiestrie excelent ] 3 Etape de Filtrare Acvariu are o uimitoare versiune, măiestrie uimitoare, și fără fisuri.Veți aprecia măiestrie excelent.

5.[ Cadou Perfect ] Rezervor de Pește de Filtrare în 3 Etape poate fi dat ca un cadou de Ziua Tatălui, de Halloween, de Crăciun, și alte ocazii speciale pentru familiile voastre, prieteni, sau alte cei dragi.


Caietul de sarcini

  • Tensiune > 110V
  • Tip > pește
  • Putere > NICI unul
  • Origine > China Continentală

Recenzii (0)

Adauga comentariu