Transport gratuit pentru clienții noi acum!

Rezistent la apa Capac Roata PVC Piele Protector Universal se Potrivesc Pentru RV Trailer JP Masina Camion SUV Rulotă Durabil de Protecție solară

 0

72.07lei 144.14lei

Piese De Uzură

În stoc

Descrierea completă

Furnizor de cod: r399795

Descriere Produs:

1. Roata de rezerva capac din material durabil este rezistent la apa, praf-dovada, și protejează împotriva razelor UV nocive ale soarelui.

2. Perfect pentru utilizarea pe Remorcă, RULOTĂ, SUV, Camion, sau ceva cu mai multe dimensiuni.

3. Mai multe sisteme de inchidere cu cordon elastic și quick-clip curea va împiedica vântul lofting în timp ce de conducere

4. Usor de instalat, demontați și curățați fără unelte.

5. De asemenea, pot fi utilizate atunci când sunt de conducere.

Caietul de sarcini:

Numele: roata de rezervă

Material: piele cu pietriș

Culoare: Negru

Ambalare: sac PP

Dimensiuni: aproximativ:

13 inci (22~24inch), 14 cm (pentru 24~26inch),

15 inci (27~30inch), 16 inch (30~32inch)

Lista De Ambalare:

Anvelope acopere*1

Vezi mai multe detalii despre produs

1.Material impermeabil: puteți să fiți siguri de a alege Anvelope de Acoperire, care este făcut de gros, material respirabil, și este praf și rezistent la apă pentru o mai bună roata de protecție.

2.Convenabil pentru a Instala: Roata Capac de Anvelope care este fabricat din durabil și robust material, caracteristici simplu și convenabil de instalare, este, de asemenea, foarte ușor pentru a elimina, fără unelte. }

3.Ușor de Transportat: Dur Anvelope de Acoperire care este fabricat din durabil și robust material pot preveni murdărie și este perfect pentru stocarea sau transportul de anvelope.

4.Impermeabil: puteți să fiți siguri de a alege nostru Capac Anvelope pentru Mașina care este fabricat din durabil și robust material, se poate proteja împotriva soarelui, ploaie, soare și praf, și întotdeauna să păstreze roțile curat.

5.Potrivit pentru Anvelope Diferite: Caracterizat prin a fi realizate din durabil și material rezistent, Impermeabil noastre Capacul Roții este potrivit pentru cele mai multe anvelope.Fi sigur pentru a măsura anvelope mai întâi pentru a determina corectă în anvelope dimensiune capac.


Caietul de sarcini

  • Origine > China Continentală
  • Raportul De Aspect > 30

Recenzii (0)

Adauga comentariu