Transport gratuit pentru clienții noi acum!

Unisex High Top Ghete de Fotbal | Dantelă Sus Cizme de Fotbal | Ideal pentru Concursuri și Formare profesională

 0

109.48lei 217.11lei

Sporturi De Echipa

În stoc

Descrierea completă

Furnizor de cod: r442795

Ghete de fotbal pentru Bărbați, Femei High Top de Fotbal, Ghete de Fotbal, Pantofi Dantela-Up Cizme de Fotbal pentru Concursuri de Formare

Caracteristică: 1. Ghete de fotbal: Experienta performanță superioară cu pantofi de fotbal, oferind un ușor și durabil superioară proiectat cu o textură îmbunătățită mingea de control și mișcare.

2. Durabile si Antialunecare: Noastre de ghete de fotbal din piele superioară lăuda excepțională rezistență la abraziune și oferă stabilitate optimă pe firma naturală a solului, asigurând o fixare confortabilă și sigură.

3. Mare Sus Pantofi de Fotbal: La design de înaltă top ale noastre ghete de fotbal oferă ample de sprijin glezna, ajutând pentru a preveni rănirea în timpul exercițiu riguros și gameplay-ul intens.

4. Convenabil Dantelă Sus: Siret design, pentru a regla elasticitate în orice moment și oriunde, ușor de pus și decolare.

5. Versatil: fotbalul Nostru ghete sunt perfecte pentru barbati femei.Ideal pentru concursuri, alergare, drumetii, mersul pe jos, moale și firma teren, teren greu, gazon natural, cauciuc, locuri de joacă și suprafețe artificiale.

Caietul De Sarcini: Tip De Element: Ghete De Fotbal

Material: Cauciuc

Lista de pachete: 1 Pereche x ghete de Fotbal


Caietul de sarcini

  • Origine > China Continentală

Recenzii (0)

Adauga comentariu