Transport gratuit pentru clienții noi acum!

Trailer Priza 12V RV Conector Priza Auto Cu 3 Pini Vehicul Socket RV Plug Conector Remorcă Standard UE Conector Priza Pentru RULOTA

 0

12.09lei 24.23lei

Fereastra Din Spate

În stoc

Descrierea completă

Furnizor de cod: r46722

Face o conexiune fiabilă între autovehiculul dumneavoastră și primar trailer cu Priză Remorcă.Durabil, rezistent la apa de locuințe previne rugina și asigură o lungă durată de utilizare.Nostru socket este mare pentru cele mai multe remorci, semi-remorci, rulote, și motorhome cârligele, făcându-l un plus versatil pentru echipament.

Caietul de sarcini:

Dimensiune produs: 6.3x6.3x6.8cm/2.48x2.48x2.67 cm

Material:ABS

Contact material: cupru

Tip: priza

Forma: rotund

Caracteristici: Rezistent La Apa

Numarul de ace: 3

Tensiune de ieșire: 12V

Funcția principală: Conectați trailer și de alimentare cu energie, potrivit pentru trailer semnal afișaj luminos

Domeniul de aplicare: vehicule utilitare/remorci/Rulote/masini/nave, etc.

Lista De Ambalare:

Trailer Conector Soclu*1buc

Notă:

Din cauza de iluminare diferite și setările de ecran, elementul de culoare pot fi ușor diferite de imagine.

Din diferite manuale măsurători, vă rugăm să permiteți un 1-2cm diferență în dimensiune.

Vezi mai multe detalii despre produs

1.Convenabil de Instalare: Asigurați-experiență în condiții de siguranță cu Remorcă Conector Soclu.Potrivit pentru trailer semnal afișaj luminos, se creează o conexiune securizată între autovehiculul dumneavoastră și atașat primar trailer pentru a transmite electronic semnale de efort.

2.Material de înaltă Calitate: Realizate din materiale de înaltă calitate, cu silicon rezistent la apa garnitura de cauciuc, acest trailer conector soclu are o durată lungă de viață și o etanșare perfectă, prevenirea ruginii și daune de apă.

3.Ușor de Manevrat: Spune la revedere de la hassle de tractor cu Remorcă Conector Soclu.Acest versatil soclu se potrivește cele mai multe remorci, semi-remorci, rulote, și motorhome cârligele.Acesta înlocuiește deteriorat acoperă sau se potrivește cu ușurință noi bare de remorcare cu nici instrumentele necesare.

4.Larg de Aplicare: Efort conectați și deconectați remorca cu această practică și convenabilă trailer conector soclu care să satisfacă o gamă largă de vehicule, inclusiv rulote, camioane, vehicule comerciale și nave.

5.Cadou minunat Cadou pentru cei dragi acest trailer conector priza cu plug-and-play design.Atașați cu ușurință pentru a adăuga confort pentru camping, de remorcare, sau de tractiune.Un mare plus care cu siguranta va va surprinde și încânta ei.


Caietul de sarcini

  • Tip De Element > Cabluri, Adaptoare & Prize
  • Articol Greutate > 1.00kg
  • Tensiune > 12V
  • Origine > China Continentală
  • Nume De Brand > Ai MAȘINĂ DISTRACTIV

Recenzii (0)

Adauga comentariu