Transport gratuit pentru clienții noi acum!

Masina Modernizarea Agent de 100ml Ceara Auto Reșapare Agent Mașină de Reșapare Agent Mașină de Recondiționare Agent Masina Renovarea Agent de Acoperire

 0

8.39lei 16.83lei

Spălătorie Auto Și Întreținere

În stoc

Descrierea completă

Furnizor de cod: r65893

Păstrați masina ta e interior în căutarea de brand nou, cu Mașina noastră Modernizarea Agent.Cu special modernizate formula, produsul nostru poate extinde în mod eficient durata de viață a mașinii de interior în timp ce se redă luciul.Folositi-l să curețe orice mizerie, și bucurați-vă sale capacități multifuncționale.Convenabil de a folosi, Mașina noastră Modernizarea Agent este un must-have pentru orice proprietar de masina care caută să mențină vehiculul lor interior.

Caietul de sarcini:

Produs capacitate: 100ml

Termen de valabilitate: 3 ani

Scop: Acest produs poate rezolva în mod eficient fenomene de imbatranire, cum ar fi decolorare de piese decorative și de a restabili culoarea nouă.

Instrucțiuni:

1. Curat și uscat la suprafață.

2. Se aplică uniform pe suprafață.

3. Sterge excesul restul cu o microfibra prosop.

Lista De Ambalare:

Interior masina Restaurator*1buc

Notă:

Din cauza de iluminare diferite și setările de ecran, elementul de culoare pot fi ușor diferite de imagine.

Din diferite manuale măsurători, vă rugăm să permiteți un 1-2cm diferență în dimensiune.

Vezi mai multe detalii despre produs

1.Restaurare de Performanță: Restaurare interiorul mașinii cu Masina Interior Restaurator.Revigora culoarea originală și strălucire oferind în același timp un strat protector care se extinde și asupra duratei sale de viață.

2.Curat si Revigora: Mașina Noastră Interior Restaurator îndepărtează fără efort lumina oxidare, mizerie, ceara de stânga, și alte murdărie, permițându-vă să curățați cu ușurință și decontaminare în interiorul mașinii.Cu un restaurat luciu și culoare, masina ta va arata mai curat și mai ordonat.

3.Gamă largă de Utilizări: a Maximiza eforturile de curățare cu Mașina noastră Interior Restaurator.Nu numai ca poate fără efort curat scaune auto și tablouri de bord, dar, de asemenea, poate fi folosit pe suprafetele din piele naturala, cum ar fi canapele, scaune, portofele, și mai mult în casa ta.

4.Aplicare ușoară: Nu este nevoie să clătiți sau poloneză, doar spray soluție și ștergeți cu un prosop sau un burete, ceea ce face masina ta mai fără griji și convenabil de a folosi.

5.High-Gloss Transformare: Acest produs este special modernizate pentru interior masina de reparații, folosind o formulă unică, care poate crea și de a restabili luciu de diverse suprafete.Se formează un high-gloss strat protector, care aduce o nouă însuflețire pentru masina ta interioare.


Caietul de sarcini

  • Tip De Element > Plastic & Cauciuc De Îngrijire
  • Tip De Material > Lichid
  • Caracteristici Speciale > Interior Masina Restaurator
  • Origine > China Continentală
  • Element De Volum > 100ml

Recenzii (0)

Adauga comentariu