Transport gratuit pentru clienții noi acum!

Auto Glass Cleaner Spray De Ulei De Film Remover Lustruire Compus Parbriz Curat De Sticlă De Ulei Inserați Codul Remover Gratuit Strălucire De Sticlă Auto

 0

47.79lei 95.59lei

Spălătorie Auto Și Întreținere

În stoc

Descrierea completă

Furnizor de cod: r84991

Puncte:

1. Ulei de Film de Îndepărtare: Aceasta Masina Glass Cleaner Spray contine puternic degresare ingrediente care pot elimina în mod eficient pelicula de ulei pe sticlă auto și de a restabili viziune clară.

2. Puternic de Decontaminare: Folosind nano tehnologie de slefuire si ulei de absorbție de particule, Masina asta Curat de Sticlă puternic descompune petele de pe sticlă, lăsând-o strălucitoare și clare.

3. Ingrediente sigure: Acest Auto Glass Cleaner foloseste neutru ingrediente care nu deteriora sticla, lăsându-l curat și clar, fără nici o odihnă sau dungi.

4. Ușor de Utilizat: trebuie Doar să se aplice pe Parbriz Curat pe un prosop, ștergeți suprafața de sticlă uniform, și se spală cu apă.Nu este nevoie de unelte sau echipamente speciale.

5. O gamă largă de Aplicații: Această Fereastră Curat pentru Autoturisme, puteți elimina cu ușurință de ani de încăpățânat film de ulei și a ștergătoarelor de mărci, precum și spray cu vopsea, care zboară vopsea, guma de mestecat, asfalt, excremente de păsări, autocolante, semne de ploaie, și alte murdărie de pe geamurile masinii.

Caracteristici:

Masina noastra Curat de Sticlă oferă puternică de decontaminare și fără efort lustruire, șlefuire a sticlei, fără a provoca orice daune, făcându-l în condiții de siguranță pentru a utiliza pe toate tipurile de suprafețe de sticlă.

Caietul de sarcini:

1. Nume: Auto Glass Cleaner

2 .Dimensiune: 8*8*20cm|3.14*3.14*7.87 cm

3 .Capacitate: în jur de 500ml

4 .Funcția: degresare factor/neutru non-distructive/lustruire, șlefuire a sticlei/viziune clară

Lista De Produse:

1* Mașină De Curățat Geamuri

Note:

1. Din cauza de iluminare diferite și setările de pe ecran, culoarea produsului poate fi ușor diferită de imagine.

2 .Din cauza diferenței de măsurare manual, vă rugăm să permiteți un 1-3cm diferență în dimensiune.


Caietul de sarcini

  • Origine > China Continentală
  • Numărul De Model > Auto Glass Cleaner Spray
  • Caracteristici Speciale > Film De Ulei Îndepărtarea Curat
  • Element De Volum > Esența
  • Articol Greutate > 500g

Recenzii (0)

Adauga comentariu