Transport gratuit pentru clienții noi acum!

Deicer Parbriz Spray 500ml Effecient Spray Pentru Dezghețare Parbriz Auto Eficientă Deicer Spray cu acțiune Rapidă Spray Pentru Degivrare

 0

41.39lei 51.73lei

Spălătorie Auto Și Întreținere

În stoc

Descrierea completă

Furnizor de cod: r90812

Nostru Ștergător Parbriz Spray este solutia perfecta pentru prevenirea secundară de congelare de pe parbriz, chiar și la -45°C. pur și Simplu se aplică și în cele din urmă ștergeți cu un prosop uscat sau flanel pentru viziune clară în timp ce conduceți.Utilizate pe scară largă și extrem de eficient, nu vei regreta adăugarea acestui element la cosul.

Caietul de sarcini:

Nume Produs: Masina Decicer Spray

Capacitate: 500ml

Funcția: rapidă topire a zăpezii și a gheții de îndepărtare, secundar anti-îngheț protecție

Ingrediente principale: topirea gheții agent, agent tensioactiv, apă deionizată, funcțional, aditivi, etc.

Pachet de listă:

Masina Deicer Spray*1

Vezi mai multe detalii despre produs

1.Cu acțiune rapidă Deicer: Aceasta masina deicer spray poate topi gheața super rapid și eficient la prevenirea secundară de congelare.Acesta oferă excelente de zăpadă de topire efect cu concentrație mare și cu rezultate evidente.

2.Meteorologice Extreme Soluție: mașina Noastră deicer spray oferă eficiente de dezghețare la -45C, efort eliminarea îngheț sau gheața de pe parbriz sau pe gaura cheii suprafețe.Bucurați-vă de sezonul de iarnă, fără nici o hassle și de a asigura conducerea în siguranță cu acest puternic degivrare soluție.

3.Soluție eficientă: Spune la revedere de la congelare geamul mașinii cu mașina noastră deicer spray.Doar se aplica uniform pe sticlă mată, așteptați câteva minute pentru ca gheața să se topească încet.Apoi, ștergeți-l cu un prosop uscat sau flanel.Un ușor de utilizat, soluție eficientă pentru hassle-free ierni.

4.Multi-Scena Aplicabile: Debloca congelare uși, uși, și mai cu ușurință.Această formulă versatil este potrivit pentru masina windprotects, oglinzi, țevi de eșapament, și de uz casnic din sticlă ca ferestre și uși.Utilizate pe scară largă în mașină și acasă, este ideal vreme de iarnă soluție.

5.Revolutionara Tehnologie de Acoperire: Aceasta masina deicer spray foloseste noul strat de sticlă tehnologie care previne aburirea si cireasa de pe parbriz, oferindu-vă o viziune clară în timp ce de conducere în orice condiții meteorologice.


Caietul de sarcini

  • Origine > China Continentală
  • Articol Greutate > 535g
  • Numele Modelului > Masina Deicer Spray
  • Element De Volum > 500ml
  • Caracteristici Speciale > Effecient Deicer Spray pentru Parbriz Auto Eficientă Deicer Spray
  • Tip De Material > Lichid
  • Tip De Element > Protecție La Îngheț

Recenzii (0)

Adauga comentariu