Transport gratuit pentru clienții noi acum!

Mănuși de portar Glu Lipicios Fotbal Portar de Fotbal Formula Sticla Tackifier Adezive Anti-alunecare Mucilagiu Latex Mănuși de Sport

 0

19.63lei 54.53lei

Sporturi De Echipa

În stoc

Descrierea completă

Furnizor de cod: r95987

Mănuși de portar Lipici Lipicios Fotbal Portar de Fotbal Formula Sticla Tackifier Adezive Anti-alunecare Mucilagiu Latex Mănuși de Sport

Puncte: 1.Joc de-Schimbare Avantaj: produsele Noastre oferă un avantaj pe teren, prin îmbunătățirea controlul mingii.Dacă sunteți un receptor sau defender, produsele noastre vă va ajuta să efectuați cel mai bun.

2.Utilizare versatilă: Folosiți mănuși de fotbal lipicios spray pentru a îmbunătăți puterea ta de prindere într-o varietate de sporturi, de la baseball la fotbal.Perfect pentru toate tipurile de mănuși de portar.

3.Simplificat Pași: include duze pentru aplicarea precisă, acest simplu și ușor de utilizat produs este perfect pentru începători și economisește timp prețios.

4.Portabil de Performanță: produsul Nostru este ușor de transportat, cu un volum mic și ușor de design.Sa hassle-free caracteristici fac efort de a folosi și de magazin.

5.Manusa-Friendly Formula: Proiectat cu un blând, formula naturala, care nu va coroda sau daune mănuși—acest spray este sigur să se aplice.Păstrați tinerețea și mănuși de portar in forma de top.

Cauta un spray care oferă un avantaj pe teren?Firma noastra prindere spray este perfect pentru incepatori si potrivit pentru toate tipurile de mănuși de portar.În Plus, este nevoie de nici un spațiu și nu va deteriora dvs. de mănuși.Obține o aderență perfectă de fiecare dată cu nostru de ușor de utilizat prin pulverizare.

Nume Produs: Fotbal Mănușă Spray Adeziv

Caietul de sarcini: 30ml/1.05 oz

Dimensiune: 13*6*6 cm/5*2*2in

Lista:

fotbal mănuși lipicios spray*1


Caietul de sarcini

  • Origine > China Continentală

Recenzii (0)

Adauga comentariu