Transport gratuit pentru clienții noi acum!

Bara de protecție auto Trailer Set Inel Masina Barei de protecție Inel de Remorcare Auto Auto Trailer Inel de Aluminiu Curse Trailer Cârlig Pentru SUV-Rulote Camioane Și Mașini de

 0

84.35lei 120.53lei

Spălătorie Auto Și Întreținere

În stoc

Descrierea completă

Furnizor de cod: r143950

Maximiza vehiculului de remorcare capacitățile cu Bara de protecție Auto Trailer Set Inel!Făcute de înaltă rezistență din aliaj de aluminiu material, ne cârlig de remorcare are un design unic și nu necesită instrumente pentru instalare.Acest accesoriu la îndemână este perfect pentru autoturisme, Suv-uri sau camioane si este un echipament necesar în domeniul concurenței.

Caietul de sarcini:

Nume; Accesorii Auto, Cârlig De Remorcare Kit

Material: aliaj de aluminiu

Dimensiune: (aprox.)26*10 cm/10.24*3.94 inch

Lista De Ambalare:

Masina din spate cârlig de remorcare * 1

Potrivire șuruburi * 1 set

Vezi mai multe detalii despre produs

1.Aspectul Boost: Ridica masina ta arata cu Accesorii Auto, Cârlig de Remorcare Kit.Dispunând de un stil de curse de proiectare, se adaugă un avantaj distinct pentru masina ta.

2.Ușor de montat: se poate monta pe cârlig de remorcare kit pe masina ta, fără orice instrumente.Este convenabil și rapid, doar șurub cârlig de remorcare direct în poziția corespunzătoare.

3.Reutilizabile Material: Fabricat cu o excelentă aliaj de aluminiu, acest cârlig de remorcare kit oferă robustețe și durabilitate.Din material rezistent la uzură asigură o durată de viață de serviciu, în timp ce reutilizabile design oferă versatilitate pentru utilizări multiple.

4.Gama larga de Aplicare: Cu o gamă largă de aplicare, acest kit este perfect pentru remorcare, recuperare, sau în operațiuni de salvare.Instalare simplă îl face ideal pentru autoturisme, Suv-uri si camioane de diferite modele.

5.Mai multe Funcții: Aceasta Masina Accesorii Cârlig de Remorcare Kit îmbunătățește performanțele de siguranță, oferind o încredere de remorcare opțiune în timpul situațiilor de urgență.Versatilitatea acesta oferă o face perfect pentru utilizarea ca echipament necesar în concursuri, drum de salvare, și ca un accesoriu must-have.


Caietul de sarcini

  • Lățime Produs > 20cm
  • Înălțime Element > 3.5cm
  • Tip De Material > Aluminiu+Aliaj
  • Numele Modelului > Masina Cârlig De Remorcare
  • Tip De Element > Remorcare Bare
  • Articol Greutate > 1.00kg
  • Element De Lungime > 31cm
  • Origine > China Continentală

Recenzii (0)

Adauga comentariu