Transport gratuit pentru clienții noi acum!

Portabil De Formare De Câine Trata Sac În Aer Liber Animale De Companie Câine Trata Husă Catelus Gustare Recompensa Talie Sac De Rahat De Câine Sac Câine Transportatorii Saci

 0

9.34lei 13.37lei

Produse Pentru Animale De Companie

În stoc

Descrierea completă

Furnizor de cod: r204374

Câinele nostru a trata husă se face cu înaltă calitate Oxford pânză și un strat interior de pânză de plasă, e rezistent si respirabil.Potrivit pentru diferite dimensiuni talie, este proiectat pentru a face cu prietenul tău cu blană chiar mai convenabil.Cu designul său elegant, care vă permite pentru a arăta personalitatea și farmecul în timp ce păstrarea de câine tratează la îndemână.

Caietul de sarcini:

Nume: caine de Companie pungă de mâncare

Culoare: negru, roșu, culoare

Dimensiune produs: s: (aprox.)9*4*13cm/3.54*1.57*5.12 cm, m: (aprox.)14*6*18cm/5.51*2.36*7.09 cm

Pachet De Listă:

Câine trata sac*1

Vezi mai multe detalii despre produs

1.Convenabil și Portabil: câinele Nostru trata geanta este un must-have pentru proprietarii de câini pe-the-go.Cu hands-free design, puteți lua cu ușurință de companie și acces rapid gustări lor.Sa bună etanșare asigură prospețime.

2.Material de înaltă calitate: Acest câine trata geanta este fabricat de înaltă calitate Oxford pânză, care este rezistent la uzura si impermeabil, asigurând siguranța și igiena de tine și animalele de companie.

3.Diverse Funcții: Cu acest câine trata sac, nu va trebui niciodată să vă faceți griji cu privire la transportul de elemente suplimentare.Este perfect pentru păstrarea snacks-uri, telefoane mobile, chei, câinele de lesă, și câinele farfurii organizate și ușor accesibile, făcându-l mai convenabil pentru tine și animalele de companie atunci când sunteți afară și despre.

4.Confortabil si Respirabil: cainele trata geanta are un design dublu-strat, cu stratul exterior realizat din plasă respirabil și strat interior realizat din pânză de plasă.Acest lucru crește permeabilitate la aer și reduce frecarea, ceea ce face sa te simti mai confortabil atunci când poartă.

5.Trendy și Ușor: Prezenta stil cu acest ușor, dar durabil câine trata sac.Disponibil în diferite culori la modă și stiluri, acest sac nu va cântări în jos, și este potrivit pentru diferite ocazii.


Caietul de sarcini

  • Origine > China Continentală
  • Tip De Element > Boluri

Recenzii (0)

Adauga comentariu