Transport gratuit pentru clienții noi acum!

Câine De Companie Anti Latrat Dispozitiv Electric Câini De Formare Guler Guler De Câine Usb Exigibilă Opri Latratul Vibrații Anti Coaja De Dispozitive

 0

26.22lei 55.76lei

Produse Pentru Animale De Companie

În stoc

Descrierea completă

Furnizor de cod: r211811

Caracteristici:

1. Omului coaja de guler cu 2 moduri: performanță bună în 96% din cazuri (bip) și 7 sigure moduri de vibrație.Ajuta cainele intelege care latra nu este recomandabil.Puteți corecta comportamentul cainelui cu coaja de formare guler.

2. 7-nivelul de sensibilitate reglare: Cu un 7-nivel ajustare sensibilitate, este un mod eficient de modificare a comportamentului instrument care vă va ajuta să tren dvs. de câine să latre mai puțin.Utilizați un anti-scoarța-a liniștit câinele tău.Un anti-coaja de guler se va asigura că latră nu va fi detectat prin vibrează ușor până când câinele se oprește.În cele din urmă va dezactiva în sine, permițându-vă și vecinii dumneavoastră pentru a vă bucura de momente de liniște.

3. Nici un control de la distanță funcționare: guler funcționează în modul automat, sunet și vibrații sunt combinate pentru a opri latratul în mod eficient și în condiții de siguranță.În prima coaja, există doar un singur semnal sonor, și ulterior, în latra, vibrațiile sunt adăugate la un semnal sonor.Util atunci când sunteți departe de casă și câinele tău este singur.

4. Reglabil Anti-Copac Curea: tesatura de Înaltă calitate centura cu dungi reflectorizante este confortabil de purtat.Potrivit pentru câini cu greutate 11-110 lbs si rezistent la apa.Dacă este necesar, taie excesul de curele cu foarfeca și începe de formare cu guler de câine.

5. Potrivit pentru mici, mijlocii și mari câini: coaja guler gratuit poate fi folosit pentru aproximativ 14 zile cu 1 baterie de viață, încărcată complet în 2-3 ore.Șoc-gratuit coaja gulerul este reglabil pentru câini 11-110 kg, dimensiune gât 9-22 centimetri, pentru a regla lesa câinelui dumneavoastră este dimensiunea.

Descriere:

Această scoarță dop de formare de câine dispozitiv este durabil, este precis și convenabil de control, care vă ajută să tren un câine bine.Colierul este rezistent la apa, astfel încât să nu trebuie să vă faceți griji despre o porți chiar și în zilele ploioase.

Caietul de sarcini:

Material: Plastic + Nylon

Dimensiune: 6.7*4*3 cm

Baterie: Built-in 300MA baterie cu litiu

Metoda de încărcare: USB de încărcare

Reglabil diametru raza: 6-36cm

Tensiune de alimentare: 5V

Pachetul Inclus:

1 buc * Dog Bark Stopper

Note:

1. Vă rugăm să permiteți 0-1 inch eroare din cauza manuală de măsurare.Vă mulțumim pentru înțelegere.

2. Monitoarele nu sunt calibrate fel, elementul de culoare afișate în fotografii poate fi arată ușor diferit de obiect real.


Caietul de sarcini

  • Origine > China Continentală
  • Tip De Element > Formare Gulere
  • Tip > Câini
  • Numărul De Model > zgarda de dresaj
  • Material > Plastic
  • Este Dispozitiv Inteligent > Da

Recenzii (0)

Adauga comentariu