Transport gratuit pentru clienții noi acum!

Caine Inteligent Castron Senzor Infraroșu De Deschidere Automata A Capacului De Umiditate-Dovada De Țânțari Dovada Miros Rezistent La Mâncare De Pisici Pet Feeder

 0

206.20lei 343.70lei

Produse Pentru Animale De Companie

În stoc

Descrierea completă

Furnizor de cod: r214920

1. Auto-sensing comutator coperta: distanta de detectare este de aproximativ 0,5-1m / 1.64-3.28 ft.Atunci când produsul este închis, atunci când animalul intră în raza de detecție, capacul se deschide pentru a hrăni și capacul se închide într-un minut după ce animalul părăsește raza de detecție.

2. Material Siguranta: carcasa de plastic material, sigure și ecologice, capacul este fabricat din transparent material PC, mâncarea este vizibil, și este convenabil pentru a adăuga alimente.Built-in 304 bol din oțel inoxidabil pentru o curatare usoara.

3. lungă perioadă de conservare a produselor alimentare: umiditate, miros, tantari, gandaci si sobolani.

4. Aplicabile pe scară largă: de uz casnic animale de companie, cluburi, animale de companie spitale, animale de companie hoteluri, etc.

Greutate: aproximativ 715g

culoare: alb

Material: plastic

dimensiune: 210x170x92MM

Conținutul Pachetului:

1 x Pet Feeder

Doar cele de mai sus pachetul de conținut, alte produse nu sunt incluse.

Notă: Lumina de fotografiere și afișează diferite poate provoca culoarea elementului din imagine un pic diferite de cele reale.Măsurarea permis de eroare este +/- 1-3cm.

En-gros și picătură de transport maritim sunt atât salutat?

Pentru en-gros de client,vă vom oferi prețul cu ridicata și gratuit de transport maritim expres (de exemplu DHL,EMS,Fedex...) care timpul de livrare este de aproximativ 3-7 zile (cu Excepția cazului în zone îndepărtate).

Pentru picătură de transport maritim client,vă vom trimite bunuri pentru clienții dumneavoastră direct și nu va pune nici informațiile noastre, în pachet.

Cum pot urmări coletul meu?

Puteți urmări coletul de pe acest site de numărul de urmărire: www.17track.net/en (Copiate în browser pentru a deschide)

Ce pot face atunci când achiziționarea de protecție timpul se scurge?

Dacă achiziționați protecția timpul se scurge, vă rugăm să ne contactați ,vă putem ajuta să-l extindă .Deci banii nu în contul nostru.Și vom încerca noastre cele mai bune pentru a urmări coletul până când îl primiți.


Caietul de sarcini

  • Origine > China Continentală
  • Material > 124

Recenzii (0)

Adauga comentariu