Transport gratuit pentru clienții noi acum!

Înot de Mână Fin rezistent la Uzura Înot Zbaturi Corecta Stilul de Înot Luminoase de Culoare de Înot Rezistență Centura de Ajutor pentru Formare

 0

24.80lei 41.34lei

Alte Sporturi Si Divertisment

În stoc

Descrierea completă

Furnizor de cod: r89848

Informații Importante

Material:TPE

Dimensiune Pachet:

Lungime: 120cm/47.28" (Aprox.)

Privire de ansamblu:

Oferind agățat coarda curea de design, acesta va fi fixat pe ușă și este foarte convenabil pentru formare în orice moment.L-a rafinat și profesionale, manopera, făcându-l foarte solid și rezistent la uzură.

Din cauza design ergonomic, se poate potrivi mai bine in palma si este foarte confortabil.Acesta este un foarte practic înot puf, nu poate spori viteza cursei, atunci când înot, dar, de asemenea, îmbunătăți corpul de coordonare și de a îmbunătăți postura de înot.

Fabricat de înaltă calitate material TPE, este foarte rezistent la utilizare.

Lungimea paletă palm este de 120 cm.

Acesta vă permite să tren dvs. de înot accident vascular cerebral puterea brațului și lovituri corecte, fără a intra în apă.Versiune mai usoara este potrivit pentru tineri și femei, și midweight versiune este potrivit pentru bărbați adulți.

Notă:

Datorită lumină și ecran de setare diferență, elementul de culoare pot fi ușor diferite de cele din imagini.Vă rugăm să permiteți ușoară dimensiune diferenta din diferite manuale de măsurare.

Caietul de sarcini:

Caracteristici: Design Ergonomic, Grosime, Elasticitate Mare Funcția: Corect înot de mână postura, pentru a Îmbunătăți viteza de înot Caietul De Sarcini: Galben (20 Kg), Rosu (30 De Kilograme), Albastru (40 Kg), Verde (50 Kg), Negru (60 Kg)

Pachetul De Conținut:

1 x Zbaturi, Înot 1 x Sac de Depozitare


Caietul de sarcini

  • Origine > China Continentală, China Continentală

Recenzii (0)

Adauga comentariu