Transport gratuit pentru clienții noi acum!

Duză Spălător parbriz Auto Universal Fața Stergator Spalator Parbriz Duze Pulverizator Reglabil Pompei Spălătorului pentru cele Mai multe Masini

 0

29.35lei

Spălătorie Auto Și Întreținere

În stoc

Descrierea completă

Furnizor de cod: r118499

Puncte:

1. De economisire a timpului de curățare: Cu presiune înaltă tehnologie de pulverizare, această duză spălător parbriz curăță eficient murdăria și praful de parbrize în câteva secunde.

2. Unghi reglabil: Această duză spălător parbriz vă permite pentru a controla direcția de curgere a apei după cum doriți.Unghiul poate fi ajustat în funcție de nevoile dumneavoastră, făcându-l ușor pentru a curăța parbrizul eficient.Duza este de 360 de grade, reglabil, astfel încât să puteți pulveriza apa în orice direcție doriți.

3. Universal se Potrivesc: Această duză spălător parbriz este potrivit pentru mai multe modele si marci de masini.Nu ai nevoie de instrumente profesionale pentru a instala, doar câțiva pași simpli.Este ușor și convenabil de a înlocui vechi sau rupte duză și de a restabili funcția de pulverizare de parbriz.

4. Vizibilitate îmbunătățită: Restabilirea corectă pulverizare modul prin înlocuirea deteriorate fața duză spălător parbriz în timp.Acest lucru va ajuta să vă mențineți parbriz clar și drumul vedere neobstrucționată.Înlocuirea în timp util poate preveni deteriorarea în continuare a vehiculului.

5. Durabil și de încredere: Realizate din material ABS de calitate, această duză spălător parbriz nu este ușor de deteriorat sau înfundate, oferindu-vă cu servicii pe termen lung și o viziune clară.

Descriere:

Upgrade-vă experiența din trafic cu noastre de înaltă calitate ABS Fata Duze Spălare Parbriz.Cu un 360 de grade, reglabil caracteristică, a restabili corect pulverizare modul în câteva secunde.Economisi timp și bucurați-vă de ușurința și comoditatea de procesul de instalare simplu.Spune la revedere de la dezordine și ineficiente moduri de pulverizare, și salut la clar și concis vizibilitate pe-the-go.

Caracteristici:

1. Nume: auto Universal parbriz duza de pulverizare

2. Material: ABS

3. Dimensiuni: 2*3*0.5 cm/0.79*1.18*0.2 cm

4. Greutate: 6g

5. Ambalare: PE sac

Lista De Produse:

2 x duză spălător parbriz

Cam sfaturi:

1. Din motive cum ar fi monitoriza temperatura de culoare, camera, lumină ambientală, și abilitățile de fotografie, pot exista mici diferențe de culoare în imagini a unor produse.Culoarea este supus produsul real!

2. Vă rugăm să permiteți ușoară diferențele de mărime din diferite manuale măsurători.


Caietul de sarcini

  • Origine > China Continentală
  • Jet De Apă Tip > Coloana De Apă
  • Cu Conducte De Apă > No

Recenzii (0)

Adauga comentariu