Transport gratuit pentru clienții noi acum!

Anvelope Perie Cu Peri Moi Anvelope Scruber Spălare Auto Utilitare Perie Jantă Anvelope Perie De Roata De Masina De Spalat Pensula Profesionala Pentru Motociclete

 0

34.56lei 69.18lei

Spălătorie Auto Și Întreținere

În stoc

Descrierea completă

Furnizor de cod: r134162

Puncte:

1. Efort de Curățare: a Atinge un imaculat termina cu Anvelope Perie care îndepărtează fără efort murdărie, funingine și praf de frână de la mașini și motociclete, jante si anvelope.

2. Blând Spălare: flexibil din aluminiu tija mai bine curata frânele roților, făcându-l ideal pentru ușor de spălare și îndepărtarea murdăriei, precum și de praf de frână de la vopsit, cromat, acoperit cu pulbere, și lustruit roți.

3. Îmbunătățită Simplitate: roata perie este foarte potrivit pentru ușor de spălare și îndepărtarea murdăriei și a prafului de pe anvelope.Acesta nu va zgâria orice butuci de roți și poate ajunge adânc în interior volan și spițe.Roata perie este de 17 centimetri lungime si are o prindere confortabilă.

4. Toate-Scop Perie: Cu anvelopa perie, ești echipat pentru a curăța jantele, motociclete, biciclete, RVs, și mai mult.Sa convenabil multifuncțional design face utilizate pe scară largă pentru automobile și camioane, oferind rezultate uimitoare.

5. Portabilitate convenabil: nu ocupă spațiu.Ia-o oriunde cu usurinta.Mici, confortabil de a ține în mână Roată de Mașină Perie.Curat anvelope efort.

Descriere:

Elimina mizeria si murdaria cu usurinta folosind Mașina noastră Roata Perie.Cu mult, durabil păr, este perfect pentru a ajunge adânc în interior volan și spițe, mai ales în greu pentru a ajunge la zonele pe roti auto.Ideal pentru utilizarea pe ambele automobile și camioane, aceasta perie poate fi utilizat pe scară largă pentru a menține roțile în căutarea curat și nou.

Caietul de sarcini:

Nume produs: Anvelope Perie

Greutate produs(aprox.):

Dimensiuni mari: 190g

Dimensiuni mici: 150g

Dimensiune produs:

Dimensiuni mari: (aprox.)45*11cm/17.72*4.33 inch

Dimensiuni mici: (aprox.)44*7cm/17.32*2.76 inch

Material: PV elastic mătase peri

Lista De Ambalare:

Anvelope Perie * 1

Notă:

Din cauza de iluminare diferite și setările de ecran, element culorile pot varia ușor de la imagini.

Din cauza diferenței de măsurare manual, vă rugăm să permiteți un 1-2cm diferență în dimensiune.


Caietul de sarcini

  • Înălțime Element > 7cm
  • Articol Greutate > 100g
  • Caracteristici Speciale > Curatare Profunda
  • Element De Lungime > 44cm
  • Tip De Element > Bureți, Haine & Perii
  • Tip De Material > PV elastic mătase peri
  • Lățime Produs > 7cm
  • Origine > China Continentală

Recenzii (0)

Adauga comentariu