Transport gratuit pentru clienții noi acum!

Masina De Pahar De Ulei De Film Îndepărtarea Tampoane De Vată Simțit Burete De Lustruire Tampoane De Sticlă Burete Șterge Parbrizul Curat Masina Pelicula De Ulei Instrument De Curățare

 0

1.23lei 2.47lei

Spălătorie Auto Și Întreținere

În stoc

Descrierea completă

Furnizor de cod: r18017

Puncte:

1.De Eliminare a zgomotului: Prin eliminarea pelicula de ulei pe sticlă auto, nostru servetele poate rezolva problema de ștergătorului de bruiaj și zgomot anormal în același timp, restaurarea sticlă transparenței și să asigure o lină și liniștită experiență de conducere.

2.Convenabil de Construcție: Datorită ușor de manevrat și de dimensiuni perfect design, Mașina noastră Sticlă de Ulei de Film Îndepărtarea Tampoane face construcții o briza.Spune la revedere de la mâinile obosite și salut eficient și convenabil de curățare de pete de ulei de pe geamul mașinii.

3.Mai multe Aplicații: Sticlă de Ulei de Film Îndepărtarea Tampoane scăpa de încăpățânată ulei de film de la diferite suprafețe de sticlă eficient.Doar ștergeți murdare sau unsuroase de sticlă cu ajutorul nostru șervețele și urmăriți murdăria și petele dispar ca prin farmec.

4.Mizerie-Gratuit Garanție: Aluneca prin pelicula de ulei cu usurinta.Mașina noastră de sticlă servetele lăuda durabilitate îmbunătățită cu pâslă și suport bord ferm lipite.Folosind servetele nu va fi murdar: nici un lipici de deschidere.Ai încredere în confortul și bucurați-vă de o experiență mai bună de conducere.

5.Viziune mai clară: Cu aceste servetele, puteți elimina cu ușurință pelicula de ulei care se acumulează pe masina ta de sticlă de-a lungul timpului, lăsându-l curat și fără pată.După îndepărtarea filmului de ulei, întreaga sticlă este la fel de neted și translucid ca nou, oferindu-vă o imagine mai clară și mai sigură viziune în timp ce conduceți.

Cu mărimea potrivită și nici un lipici de deschidere, aceste tampoane eficient netedă și de a face dvs. de sticlă translucide, fără a provoca pagube.

Caietul de sarcini:

Nume: Masina De Pahar De Ulei De Film Îndepărtarea Tampoane

Material: Burete

Culoare: albastru

Dimensiune Produs:

S: despre 5x4x2.2cm/1.97x1.57x0.87 cm

L: despre 9x5x2.3 cm/3.54x1.97x0.91 cm

Funcția: Elimina pelicula de ulei, lipici și pete.

Domeniul de aplicare aplicabile: masina si casa dublă utilizare

Modele aplicabile: universal

Lista De Ambalare:

1*Pahar De Ulei De Film De Curățare Ștergeți


Caietul de sarcini

  • Caracteristici Speciale > Sticla De Ulei De Film De Curățare Ștergeți
  • Tip De Element > Bureți, Haine & Perii
  • Tip De Material > burete
  • Origine > China Continentală

Recenzii (0)

Adauga comentariu