Transport gratuit pentru clienții noi acum!

Negru Sub Ochi Sport Benzi De 50 De Coli Respirabil Fan Benzi De Fotbal Sport Ochi Autocolante Pentru Fete Baieti Adulți Copii Iubitorii De Sport

 0

29.49lei 42.10lei

Sporturi De Echipa

În stoc

Descrierea completă

Furnizor de cod: r20949

Perfect pentru jucătorii de toate vârstele și nivelurile.Arăta sprijinul dumneavoastră pentru concurenți și satisface nevoilor dumneavoastră de sport cu ușor de aplicat autocolante.Ideal pentru alte jocuri sportive și de mare pentru familii!

Caietul de sarcini:

Nume: sub ochi autocolante sport

Material: PVC

Culoare: negru

Dimensiune produs: (aprox.)12*10cm/4.72*3.94 inch/foaie de ansamblu

Singură dimensiune: (aprox.)2*4.5 cm/0.79*1.77 inch

Lista De Ambalare:

sub ochi autocolante sport*50 coli

Vezi mai multe detalii despre produs

1.Calitate de Top: Cu combinația perfectă de material de încredere și în condiții de siguranță componente noastre sub ochi autocolante sport asigura o protecție eficientă de praf, sudoare și efectul de orbire.Ele sunt mai puțin iritant pentru piele și poate fi folosit în siguranță de către copii în timpul activităților sportive.

2.Scriere Distractiv: Personaliza look-ul cu sub ochi autocolante care au o suprafață de hârtie.Scrie mesaje inspirate pentru sportivi sau eliberați-vă creativitatea cu modele amuzante.Aceste ușor de aplicat și de piele-friendly autocolante nu va irita sau provoca disconfort.

3.Utilizare versatilă: Oferă protecție de încredere pentru ochii în fotbal, softball, baseball jocuri, și o gamă largă de alte activități sportive.Moale și ușor de aplicat autocolante, de asemenea, reduce efectul de orbire și de a minimiza riscul de leziuni oculare.

4.Mare Cadou: Noastre de sub ochi autocolante pentru sport sunt un must-have pentru iubitorii de sport de toate vârstele.Arăta sprijinul pentru echipele favorite în timp ce stau la soare și sudoare-gratuit.Aceste autocolante face un cadou minunat pentru iubitorii de sport, familii și prieteni.

5.Kit practic: Cu aceste suficiente sub ochi autocolante, puteți participa la mai multe meciuri sportive, deoarece pachetul este de ajuns cu 50 de coli, și puteți, de asemenea partaja cu prietenii tăi.


Caietul de sarcini

  • Origine > China Continentală

Recenzii (0)

Adauga comentariu