Transport gratuit pentru clienții noi acum!

2 Pack Naturale Leagăn Din Lemn Jucarii Pentru Pui,În Condiții De Siguranță Coop De Pui Accesorii Pentru Pasăre,Papagal

 0

52.91lei 94.50lei

Produse Pentru Animale De Companie

În stoc

Descrierea completă

Furnizor de cod: r211718

În condiții de siguranță și Durabile: pasărea se face balansul de piper natural din lemn și metal, care este durabil.Cu margele colorate și clopote mici, pe acest lanț, atractiv, culori si forme va încuraja pui pentru a juca și de a mesteca, alinarea plictiseala.

Tipa se Agită: margele Colorate și clopote mici pot atrage cu ușurință atenția și curiozitatea de pui/papagali.Oferi pasăre cu activitatea fizică necesară pentru a reduce agresivitatea și singurătate.Ține-ți papagal stabil și fericit și de a îmbunătăți sănătatea lor.

POTRIVIT DIMENSIUNE: Setul include 2 pui leagăn, jucării, puiul nostru biban are o 17.72 inch/45cm lung lanț din oțel inoxidabil, lungimea de leagăn este de 15.5 inch/31cm, potrivit pentru toate varstele si toate rasele de găini vărsat este de asemenea potrivit pentru medii și mari papagali.Suprafața este de asemenea neuniformă, care este convenabil pentru pui să-și pună picioarele pe leagăn pentru a evita alunecarea.

Sigur și stabil: metal cablu de fier este rezistent la uzură și durabil, ceea ce face pui leagăn mai sigur și sprijinirea obiecte grele cu ușurință.

Ușor de instalat: Cu o funie, în cazul în care lungimea de pui leagăn nu este suficient, puteți crește lungimea sa în funcție de nevoile dumneavoastră.Animalele de companie pot exercita cu ușurință, joacă și de a mesteca în cușcă.Pentru a Reduce plictiseala și să aducă zâmbete pentru cei care au grija de ei.

Material: lemn + metal

culoare: așa Cum se arată

Conținutul Pachetului:

2 x leagăn

Doar cele de mai sus pachetul de conținut, alte produse nu sunt incluse.

Notă: reflexia Luminii și afișează diferite poate provoca culoarea elementului din imagine un pic diferite de cele reale.Măsurarea permis de eroare este +/- 1-3cm.

Despre Dropshipping

1) Vom accepta dropshipping, avem o mulțime de experiență în dropshiping și nu va pune nici o anunțuri și materiale în ordine.

2) Vom accepta fișier CSV (Fișier Excel) să se ocupe de comanda pentru comenzi vrac.Ai nevoie doar de a plăti la o comanda de pe Restaurantscorpion.ro.Vom manipulare ordinele tale, titlu acordat de fișier excel.ne puteti trimite fișier CSV care toate contactele customerrsquos informații (Nume, e-Mail, adresa Completă etchellip) și pentru info( culoare, cantitate).Ofer prețul total.Ai nevoie doar de a plasa o comanda pe Restaurantscorpion.ro, după care îl plătiți pentru asta.Vom încărca fișierul în sistemul nostru și de manipulare ordinele de mînă după dosar.

După ce am expediat la comanda, voi trimite înapoi la fișier CSV cu coduri de urmărire.


Caietul de sarcini

  • Origine > China Continentală
  • Material > Metal

Recenzii (0)

Adauga comentariu