Transport gratuit pentru clienții noi acum!

Plus De Câine Jucării Scartaie Bile De Cauciuc Rezistent Și Durabil Bouncy Mestece Mingea Musca Rezistent Formare Catelus Jucărie De Sunet Dinti Curate Animale De Companie

 0

16.26lei 33.90lei

Produse Pentru Animale De Companie

În stoc

Descrierea completă

Furnizor de cod: r271045

Acest lucru interactiv caine minge acoperite din bumbac natural material va atrage prietenul tău cu blană și pentru a preveni-le de la obtinerea plictisit.Mingea stimulează curiozitatea și este ușor de curățat, asigurând nenumarate ore de redare.Spune la revedere de la plictisitoare zile bună și fericită puii.

Caietul de sarcini:

A: 15cm/5.91 inch

B:17cm/6.69 inch

C:14cm/5.51 cm

D:14cm/5.51 cm

Material: stofa/cauciuc

Pachet De Listă:

Câinele scartaie mingea*1

Vezi mai multe detalii despre produs

1.Materiale de înaltă calitate: câinele Nostru scartaie mingea are o strâns întrețesute de înaltă calitate din cauciuc de construcție și naturale, bumbac de acoperire, asigurând animalului tau de companie de siguranță în timp ce creșterea lor guma de putere.Acest lucru durabil mingea va oferi nenumarate ore de distracție și de a exercita pentru prietenul tău cu blană.

2.Unic Bestia Design: Acest caine scartaie mingea se mândrește cu un unul-de-un-un fel de design care este sigur de a ieși în evidență.Drăguț animal formă adaugă o notă de distracție la joc, stimularea prietenul tău cu blană curiozitatea și de a face din el o jucărie pentru fiecare zi.

3.Boost Dvs. de Câine Abilități Olfactive: Roll mici tratează în acest caine scartaie mingea pentru a ajuta la îmbunătățirea dvs. de companie simț al mirosului și supunere.Acest joc distractiv și interactiv jucărie este un mare ajutor pentru formare, care previne, de asemenea, plictiseala, reduce stresul și previne un comportament distructiv.

4.Practic Jucărie de Învățământ: cainele scartaie ball este un instrument perfect pentru a încuraja animalele de companie naturale abilități de căutare a hranei.Stimulează curiozitatea și de a crește juca interes, făcându-l un mare jucărie de învățământ.Acest lucru poate, de asemenea, dublu ca hrana jucărie, oferind stimulare mentala ori in timpul mesei.

5.Întreținere ușoară: Păstrați pup jucărie scartaie de curat tot timpul cu hassle-free de spălat.Aruncă-l în mașina de spălat sau se spală de mână cu un pic de detergent, și voila – e bun ca noi!


Caietul de sarcini

  • Tip > Câini
  • Este Dispozitiv Inteligent > no
  • Jucarii Tip > Jucării De Pluș
  • Origine > China Continentală
  • Material > Cauciuc

Recenzii (0)

Adauga comentariu