Transport gratuit pentru clienții noi acum!

Mașină de Spălat Snow foam lance generator de spumă de Săpun Foamer Mașină de Spumă se Spală Pulverizator Spumă Pistol Filtru pentru AR Black Decker Bosch Makita

 3.00

48.74lei 103.65lei

Spălătorie Auto Și Întreținere

În stoc

Descrierea completă

Furnizor de cod: r69166

Snow Foam Lance pentru BOSCH de Înaltă Presiune

Redus consumul de detergent, dar zăpadă gros de spumă, cheltuielile de design de economisire, sticlă de 750 ml suficient pentru 1 masina de spalat

Disclaimer: Noi nu sunt Karcher brand sau afiliat cu ei.Noi nu vindem aceste Spalatoare cu Presiune, dar nu oferă unele piese compatibile pentru ei.

Suntem o organizație independentă distribuitor de piese, și lucrăm din greu pentru a adăuga mai multe piese si accesorii de pe site-ul nostru.

Coletul contine:

1. Snow foam lance corp cu adaptor, Max 160bar/ 2320psi

2. 0.75 Litri sticla, marcate cu volumul linie de calibrare

3. Ridica tub

Caietul de sarcini:

1. Gama de presiune: 60 bar ~ 160 bar (900 psi ~ 2320 psi), funcționează perfect cu utilizare la domiciliu spalatoare cu presiune;

2. Spumare performanță: Mare, gros și înalt-spumă densă, ușoare și durabile de design

3. Capacitate sticla: 0.75 L

4. Reglabil consum de zăpadă spumă chimică, cu unghi Variabil de pulverizare model de la creion la 60° ventilator, rezistente la substanțe chimice.

Customer Service:

Dacă nu există nici o anchetă sau întrebări, puteți trimite un mesaj la serviciul nostru pentru clienți, vă vom răspunde în termen de 24 de ore!!!

Anunț Important:

Vă rugăm să verificați adaptor dimensiuni și asigurați-vă că se potrivește mașinii dumneavoastră .Noi nu iau nici o responsabilitate pentru incompatibilitate de adaptor.Dacă nu sunt clare, vă rugăm să ne contactați, și trimite-ne poza ta pistol si lance, ne vor ajuta să alegeți adaptorul adecvat.

Toate produsele noastre au fost 100% inspectate și testate înainte de expediere.Vă rugăm să fiți siguri de a cumpăra.Noi oferim cele mai competitive de preț și de înaltă calitate a produselor pentru clienții noștri.


Caietul de sarcini

  • Interfață Material > Inginerie De Plastic
  • Duză Material > Inginerie De Plastic
  • Tip Mâner > De Prindere
  • Corpul Material > Inginerie De Plastic
  • Cu Conducte De Apă > No
  • Jet De Apă Tip > Fan
  • Origine > China Continentală

Recenzii (0)

Adauga comentariu