Transport gratuit pentru clienții noi acum!

Mestecați Jucării Pentru Hamster Știuleți De Porumb De Companie Scara Pod Exercițiu Mesteca Jucărie Exercițiu Jucarie Pod Suspendat Mici Animale De Companie Jucărie Flexibil

 0

41.20lei 82.36lei

Produse Pentru Animale De Companie

În stoc

Descrierea completă

Furnizor de cod: r146821

Ține-ți hamster distra toata ziua cu încredere știulete de porumb jucărie de ros!Proiectat nu numai pentru a ajuta ascuți ciocul lor, dar, de asemenea, pentru a oferi mai mult timp de joacă pentru iubita ta pasăre.Atârnă pe cuști sau polonezi pentru a le menține activi și fericiți!

Caietul de sarcini:

Nume Produs: Jucării Pentru Animale De Companie

Produs material: știulete de porumb

Dimensiune Produs:

Știulete de porumb, arch pod: 10*29cm

Știulete de porumb+margele din lemn pod Arc: 10*30cm

Știulete de porumb+margele din lemn pod suspendat: 50*10cm

Aplică: potrivit pentru papagali, hamsteri și alte animale de companie

Funcție: pentru animale de companie pentru a urca și de a explora

Lista De Pachete:

Hamster Pod * 1

Note:

Datorită efectelor de iluminare și unghiuri, culoarea elementului și cea din imagine ar putea avea o nuanță.

Din cauza manuală de măsurare, poate fi o toleranță în dimensiune produs.

Vezi mai multe detalii despre produs

1.Distracție: Investiții în Hamsterul nostru Podul promovează nu numai de divertisment pentru animalele de companie, dar, de asemenea, hrană și debecarea.Acest multifuncțional hamster jucărie este modul perfect de a păstra prietenul tău cu blană sănătoasă, fericită, și angajați pentru ore în șir.

2.Natural și Distractiv de Design: Cu formă curbată și durabile materiale din lemn, acest știulete de porumb hamster pod jucărie oferă un seif și de divertisment calea pentru prietenul tău cu blană pentru a explora.

3.Sănătate și Fericire: Acest hamster podul nu este doar o mare jucărie care ajută la menținerea dintii animalului tau de companie sănătos, dar, de asemenea, o distracție și stimularea activitate care stimulează lor fizică și mentală a bunăstării.Iubita ta pasăre va rămâne activ și sănătos, cu acest compact și durabil pod.

4.Partenerul Perfect pentru Hamsteri: Hamster Nostru Podul are un multi-strat de amenajare, care oferă perfect companion de joaca pentru alpinism și explorare pentru prietenul tău cu blană.Cu adaos de redare, se reduce singurătatea și de a face pentru cel mai bun cadou pentru iubitorii de hamster.

5.Puternic Și Durabil: În câteva minute, hamsterul se pot bucura de Hamster Pod cu instalare simplă.Designul vă permite să cu ușurință atârnă pe cuști, stalpi, sau în alte locuri fără a fi nevoie de unelte.Animalele de companie pot juca în condiții de siguranță ca polonezii țineți jucăria în siguranță în loc.


Caietul de sarcini

  • Origine > China Continentală
  • Numărul De Model > Animale De Companie Pod Alpinism
  • Material > Lemn

Recenzii (0)

Adauga comentariu