Transport gratuit pentru clienții noi acum!

Mașină De Piele Spuma De Curatare Auto Interior Lichid De Curățare Plastic Restaurator Piele Rapid Strat Interior De Mașină Din Piele Remobilat

 0

38.31lei 76.62lei

Spălătorie Auto Și Întreținere

În stoc

Descrierea completă

Furnizor de cod: r36231

Puncte:

1. Puternic Puterea de Curățare: Această spumă de curățare poate elimina în mod eficient petele, petele de apa, gras, graffiti, loc înnegrirea și praful din interior masina, lasandu-l curat.

2. Soluție versatilă: Acest foam cleaner este nu numai pentru masina ta, dar, de asemenea, pentru casa ta.Îl puteți folosi la exterior si interior pe suprafețe, cum ar fi covoare, tapiterii, tablouri de bord și mai mult.Acesta este un mod convenabil și eficient pentru a satisface toate nevoile dvs. de curățare.

3. Protecția și Conservarea: Acest foam cleaner elimină nu numai mizeria si murdaria din masina ta, dar, de asemenea, creează un strat protector care previne viitor pete și daune UV, păstrând mașina într-o stare curat pentru mai mult timp.

4. Ușor de Utilizat: a Obține de înaltă performanță de curățare pentru mașina ta fără scumpe auto detaliază serviciile.Acest foam cleaner este ușor de utilizat pentru începători și profesioniști deopotrivă, economisind bani și timp.

5. Timp-Soluție de economisire: Simplifica procesul de curățare cu spumă aspirator pentru masina, care pătrunde adânc pentru a ridica petele dificile cu usurinta.Nu mai petrece ore de frecat masina ta - ia un spumant rezultat într-o fracțiune de timp.

Descriere:

Efort de a elimina petele dificile si murdaria din masina ta cu soluție versatilă.Multifunctionala auto foam cleaner este o imagine liber și grad profesional-rezultatele în scurt timp, datorită acestui timp-soluție de economisire.Păstrați mașina în căutarea de brand nou cu spuma eficient și curat.

Caietul de sarcini:

1. Capacitate: 60ml și 100ml

2. Domeniul de aplicare: potrivit pentru toate tipurile de autovehicule, motociclete, biciclete și alte vehicule

3. Scenarii de aplicare: potrivit pentru exterior auto, geamuri auto, tapiterie interior, anvelope și alte mașini suprafete

4. Funcția: curatare, decontaminare, de protecție a suprafeței de vopsea

5. Caracteristici: parfum de lamaie, ușoară și non-iritant, ușor de utilizat

Lista De Produse:

spumă de curățare pentru mașina x 1

Note:

1. Datorită diferitelor monitoriza și efecte de lumină, culoarea reală a elementului ar putea fi ușor diferite de culoare, care este afisat in imagini.

2. Te rog, iartă-o ușoară măsurarea abaterii datorită măsurare manual.


Caietul de sarcini

  • Origine > China Continentală
  • Articol Greutate > 70, 110g
  • Tip De Element > Piele & Upholstery Cleaner
  • Tip De Material > Lichid
  • Element De Volum > 60 ml și 100 ml
  • Caracteristici Speciale > Universal Spuma de Curatare pentru Piele

Recenzii (0)

Adauga comentariu