Transport gratuit pentru clienții noi acum!

Masina Nano Acoperire Ceramica Agent Hidrofob Strat De Lustruire Vopsea Agenți De Acoperire Rezistent La Apa Nano Ceramica Lichid De Spălare Auto De Aprovizionare

 0

98.81lei

Spălătorie Auto Și Întreținere

În stoc

Descrierea completă

Furnizor de cod: r61627

Puncte:

1. Formarea Stratului Protector: Nano Acoperire de Agent constituie un puternic strat de cristale in masina organism și oferă o barieră de protecție, protejarea masina ta de la soare, pământ și ploi acide.

2. Anti UV Agent: Nano Acoperire Ceramica Kit protejează mașina dvs. de la zgârieturi și daune de apă, protejarea stratului de razele UV și de a ajuta vehiculul sta strălucitor.

3. Hidrofob Produs: Auto Strat Ceramic Kit protejează mașina de acoperire de praf și lipirea contaminanți, având excelente hidrofob și reducerea efectelor asupra mediului pe vopsea auto.

4. Design Universal: Nano Acoperire Ceramica pentru Masini ajută la repararea și curățarea caroseriei, amestecându-se bine cu masina culori și potrivit pentru cele mai multe mașini de acoperire.

5. Convenabil pentru a Transporta: Grafen Strat Ceramic Kit este ușor de a transporta și de a folosi.Acesta poate fi plasat într-un rucsac, ghiozdan sau masina de sac de depozitare, vine cu un prosop si burete.

Descriere:

Nano Acoperire Agent poate forma un puternic strat de cristale in masina organism și oferă o barieră de protecție, protejarea masina ta de la soare, pământ și ploi acide.

Caracteristici:

1.Protejarea masina de acoperire de praf și lipirea contaminanți, are excelente hidrofob.

2.Anti-Zgârieturi și anti UV, se poate proteja masina ta de la daune de apă.

3.Ajută la repararea și curăța organismul de masina, este potrivit pentru cele mai multe mașini de acoperire.

Caietul de sarcini:

1. Nume: Nano Acoperire Ceramica pentru Masini

2. Material: Lichid

3. Greutate: aproximativ 55g

4. Dimensiune: aproximativ 4*4*12CM (1.57*1.57*4.72 inch)

Întreținere:

1. Pentru rezultate optime, așteptați 3 zile înainte de clătire masina cu apă.

2. Evita abrazive spalatorie auto care contine ceara sau materiale de etanșare pe strat.

Lista De Ambalare:

Nano Acoperire Agent *1

Prosop *1

Burete *1

Notă:

1. Este recomandat să aplicați produsul în garaj sau în umbră, dar acest lucru nu este necesar.Pentru a evita lumina directă a soarelui, recomandam aplicarea vopselei în dimineața devreme sau seara.

2. Pentru a picta întreaga mașină, vă recomandăm să începeți cu capota, apoi acoperișul, de boot, față și barele de protecție spate, panouri laterale și ușile, și în cele din urmă oglinzi retrovizoare.Pentru zone mari, cum ar fi capota, vă recomandăm împărțirea în 4 secțiuni.

3. Agent de acoperire este de auto-curatare, astfel încât veți găsi că, după 9 ore de utilizare, veți avea nevoie pentru a spala masina mai des.Cu toate acestea, atunci când vă simțiți aveți nevoie de o spălare auto, utilizați numai Ph-neutru masina se spală și se spală vehicul de sus în jos.


Caietul de sarcini

  • Origine > China Continentală
  • Numărul De Model > Nano Acoperire Ceramica
  • Caracteristici Speciale > Hidrofob Strat Lustruirea Stratului De Vopsea Agenți
  • Element De Volum > Film de acoperire
  • Articol Greutate > 55g

Recenzii (0)

Adauga comentariu